Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

umarł kto kiedy na katar? Bo ja się czuję jakbym miał się stać pionierem takiego umierania.

Zarządałem od Barranka błyskotliwego epitafium wygłoszonego nad mogiłą przy akompaniamencie liry. Sam zaś barranek ma przywdziać kostium postmodernistycznego kupidyna (np z aluminoiowymi skrzydłami).

Cały świat się zjedzie żeby to zobaczyć. A co, jak opuszczać padół to w stylu Lejdi Daj

musisz sobie znaleźć śpiewającego homoseksualistę w takim razie

Baranek przyobiecał napisać i zaśpiewać. Jego cena co prawda starczyłaby na opłacenie chóru belgijskich mniszek, które wyśpiewałyby to epitafium tańcząc pogo no ale czego się nie robi żeby odejść z efektem. Świecie, podaruję Ci barranka z aluminiowymi skrzydełkami kupidyna i lirą

musisz sobie znaleźć śpiewającego homoseksualistę w takim razie

Baranek przyobiecał napisać i zaśpiewać. Jego cena co prawda starczyłaby na opłacenie chóru belgijskich mniszek, które wyśpiewałyby to epitafium tańcząc pogo no ale czego się nie robi żeby odejść z efektem. Świecie, podaruję Ci barranka z aluminiowymi skrzydełkami kupidyna i lirą

Normalnie w szoku jestem. Naprawdę chorujesz :o . Myślałem że mi d... obrobisz stwierdzając, że się w tej warszawce z cenami usług artystyczno-funeralnych we łbach miesza, a tu... No ale jak się po tejemnicy ma mebli fabrykę, to już przestaję się dziwić :wink: