Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

Dla mnie nowe forum jest czaderskie. Nie rozumiem tylko zapraszania do znajomych. Co to jest? Nasza klasa? A tak w ogóle to dziś Złociutka wróciła do pracy po 11 miesięcznej nieobecności wywołanej przyjściem na świat Tosi. Dziś też pierwszy raz mama została z dwójką piekielnego rodzeństwa na cały dzień. Prasowałem na górze koszulę do pracy przysłuchując się z pogodnym uśmiechem jak na dole dzieci dają babci srogie cięgi. Tak więc najpierw Maciek wtłukł Tosi i uciekł do wiatrołapu. Babcia chcąc zadośćuczynić tosinej krzywdzie, lekko przymknęła drzwi do wiatrołapu mówiąc rozchlipanej Tosi – „to zamkniemy Maciusia za karę i niech siedzi, o!” Ruszyłem z interwencją bo nie praktykujemy zamykania dzieci w wiatrołapie w celu ich ukarania (od tego mamy ciemną piwnicę z wężami) jednak Maciej był szybszy i w celu wybicia babci z głowy głupich pomysłów, urządził jej histerię na pół osiedla. Wtórowała mu w tym Tosia wciąż ciężko poszkodowana przez brata. Żegnając się z rodziną przed pracą zastałem rozradowane potomstwo uwieszone seledynowej babci, zezującej nerwowo w stronę drzwi.

Hmmm Dandi czy ty wiesz , że wyrażanie i to publicznie zadowolenia z nowego foruma , nie należy do dobrego tonu ? :confused:

Jak mnie Redakcja oświeci gdzie są emotki to sie już w ogóle nie będę miał do czego przyczepić. najbardziej lubię funkcję ignor - mam tam już pół FM :)

ja już ale zaczyna mnie wkurzać to nowe. Poza tym jest jeszcze coś. Nokia E66 ma inne wejście na kabel USB niż wejście tradycyjne i nie wiem gdzie mam ten kabel a chciałem Wam pokazac nowe elementy elewacji bo mam ładne. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Edytowane przez dandi3