Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, ablucja musi odbywać się godnie.

dziś przywieziono czarnoziem. Ha!!! I wish :) chciałem być najlepszy na forum i zamówiłem 5 kamazów ziemi spod pieczarek pomieszanej z obornikiem i torfem - a co! Kazano mi to glebogryzarką przemieszać z gliniastym podłożem, które mam u siebie bo to strasznie mocne cholerstwo i może popalić wszystko co się wysieje. Glebogryzara stoi u sąsiada na podwórku i Bóg wie na co czeka. Wygląda na to, że sąsiad niespodziewanie umarł bo miał załatwić swoje włościa i przyjechać na moje. Tym czasem skończył w obiad i udawszy się na obiad, nie wrócił. Jak nie wróci do 18, dzwonię po gliny bo jak się okaże, że mi tego nie przemiesza i będę musiał grabić to się zabiję. Wszędzie śmierdzi gnojem.

ja już ale zaczyna mnie wkurzać to nowe. Poza tym jest jeszcze coś. Nokia E66 ma inne wejście na kabel USB niż wejście tradycyjne i nie wiem gdzie mam ten kabel a chciałem Wam pokazac nowe elementy elewacji bo mam ładne. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Czy ładne to się okaze jak nam pokażesz. Dawaj zdjecia.

Pytałeś o okna, ale nie wiem które??

Maylandziu okiennice są mocowane na jakieś specjalne hiper śruby bo styropian to 15 więc trochę jest

elewacja wyszła cudnie za to ogródek... szkoda gadać. kto zrobił takie wertepy?

no to świnia jest zezowata!!! ogórek ma być wertepowy, mało tego, w niektórych miejscach nawiozę ziemi, żeby to jeszcze bardziej uwertepić. Nie ma nic gorszego niż ogród robiony poziomicą. Źle - ogrody robione z poziomicą są OK ale nie pasują do chatek z okiennicami. Poza tym będzie zakrzaczony i zadrzewiony a między tym wszystkim będą biegły nieregularne alejki i gdzieniegdzie schodki więc dlatego nie zależy mi na równym stole JAK CHCESZ WIEDZIEĆ!!!!!

ogórek ma być wertepowy, mało tego, w niektórych miejscach nawiozę ziemi, żeby to jeszcze bardziej uwertepić. Nie ma nic gorszego niż ogród robiony poziomicą. Źle - ogrody robione z poziomicą są OK ale nie pasują do chatek z okiennicami. Poza tym będzie zakrzaczony i zadrzewiony a między tym wszystkim będą biegły nieregularne alejki i gdzieniegdzie schodki więc dlatego nie zależy mi na równym stole JAK CHCESZ WIEDZIEĆ!!!!!

no jak bez trawy to moga byc wertepy :p

Maylandziu, właśnie dzwoniłem. Najpierw nawiercono odpowiednie dziury, wbito w nie plastikowe kołki rozporowe a w to dopiero 10 calowe gwoździe ale ja mam dom z pustaka ceramicznego. Jeżeli Twój jest z suporeksu to kołki nie są potrzebne - można od razu na gwoździe. W przypadku każdej dziurawki kołki nieodzowne.

A kolor to biel? Bo jak biel, to już mam.

to biel lekko, lekko złamana ale jak ktoś nie wie to nie widać. Odgapiaj ile wlezie. Cieszę się, że się podoba.

no jak bez trawy to moga byc wertepy

na wertepach trawa nie rośnie? no proszę Cię. Zresztą dopóki nie zabierzesz z forum bodygarda to ja sparaliżowany trwogą w ogóle z tobą nie gadam.

zapomniałam o tym, ze Ty masz jakiś tam swój dziennik i jeszcze komenty do niego...

ale podoba Ci się czy nie?