Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Rasisławo co przyjeżdża do Irmy a do mnie nie.

Kto się chce wybrać na majówę do Białowieży na jeden dzień? Może skoczymy wszyscy na jakieś piwko w to piękne miejsce? Podejmuję się oprowadzić...

IMO nie ma tu tematu jeśli już któraś. Obie są piękne i obie pasują do moich wnętrz jednak jak mądrze mówi Irma - te kute elementy z drugiej komody lepiej by wyglądały w domu Kasiorka zaś do moich okiennic ładniejsza będzie pierwsza i tę właśnie mam zamiar kupić. Widzieliście co podtrzymuje drzwiczki przed otwarciem? takie wiejskie zasówki (nie wiem jak to nazwać).

PS: Efilo, założycielko tych komentarzy... pirackie skrzynie kryją same drogocenności więc teraz już nic mnie nie powstrzyma. Dzwonię do Royala z prośbą o modyfikację zamówienia :)

to zmyłka mają fatalne siedzisko z gąbki podtrzymywanej takimi pasami i np moja Mama twierdzi, że czuć ramę siedziska jak się siedzi ale Ona się czepia. Siedzimy tam tylko podczas obiadów w niedzielę i ja nic nie czuję, no przynajmniej nie na tyle, żeby miało to powodować dyskomfort.

Zresztą litości - kosztowały 140 zł za sztukę. Nie żal będzie wywalić jak już mi się koncepcja domu zmieni albo jak się te siedziska wyrobią.

Co z Majówką? Irma - cerkiew w Białowieży ma ceramiczny dach chyba - architektonicznie to cudo. Nie chcecie z mężem i dzieckami zobaczyć?

Bardzo, ale już się nam znajomi zapowiedzieli. Może kiedy indziej, ale nie wiem jak Remi to przyjmie:rotfl::lol2:

nie wiem jak Remi to przyjmie:rotfl::lol2:

jest metoda. Weź żeliwną patelnię i wybij mu te bzdury z głowy. Jak się ma ładną i mądrą żonę to jest rzeczą jasną, że cudze chłopy będą ją adorować więc niech nawyknie. Jak się chce mieć święty spokój to się bierze za żonę klabzdrę głupią jak doniczka i wystrojoną w falbanki o seledynowym wybarwieniu, która sądzi że kraje trzeciego świata to Litwa, Łotwa i Estonia

krzesła dobre sa, niech Mammma nie marudzi ;) Pierwsza komoda pasowałaby ci idealnie i do okiennic i do stolika, gdyby miała dół nie rzeźbiony tylko prosta listwa i blat tak samo na prosto.Wtedy faktycznie wyglądałaby jak wielka skrzynia skarbów ...u Sarmaty, a ta tchnie troche za bardzo Indziami. Nie da się jej lekko zmodyfikować czasem?Moze lepiej zrobić taką na wzór u stolarza? Tylko weź się nie unoś. Ja Ci dobrze życze, a to jest moje zdanie

Taka komoda to ważny element wnętrza, duży solidny element, mocno przykuwający wzrok.Jeśli nie jesteś w niej z miejsca zakochany, to jeszcze przemyśl.Ja z Przemyśla jestem, to tak bym zrobiła. A jak jesteś zakochany, to ja nic nie mówie-miłość nie wybiera ;)

Myszko, mój dom miał być w założeniu rustykalny. Zrobił się z tego zupełnie niechcący miszmasz ze skandynawskim cieniem, który to misz masz wciąż próbuję jeszcze kontrolować. Kiedyś Irma wybrała mi do salony ten dywan

http://www.ikea.com/PIAimages/51232_PE150717_S4.jpg

i szczerze go pokochałem. On też jest lekko indi więc dół i góra komody nie zazgrzyta jak sądzę. Ale ostatecznie niech się Irma wypowie

Myszko, mój dom miał być w założeniu rustykalny. Zrobił się z tego zupełnie niechcący miszmasz ze skandynawskim cieniem, który to misz masz wciąż próbuję jeszcze kontrolować. Kiedyś Irma wybrała mi do salony ten dywan

http://www.ikea.com/PIAimages/51232_PE150717_S4.jpg

i szczerze go pokochałem. On też jest lekko indi więc dół i góra komody nie zazgrzyta jak sądzę. Ale ostatecznie niech się Irma wypowie

dywan fajny.Lubię go. Komoda nr 1 w takim wydaniu podpasuje, ale w tej sytuacji z lampami musisz juz uważać.Wg mnie lampa powinna być albo zyrandolem z metalu, albo zwis-metal z delikatnym szkłem.Miedz mi chodzi po głowie