Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

te kolonialne meble mają stanąć pod TYM, tak?

Prawdę mówiąc nie. Pod tym stoi kanapa i fotel więc pod tym (w domyśle ->:sick:) stanie tylko stolik :)

wiem wiem, Ciebie to nie uspokaja. W zasadzie jak pokazałaś to zdjęcie na którym żyrandol wyszedł wstrętnie to mnie też nie.

OBORZE a Ty masz diamentowe ciągadła w kiblu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::p

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie diamentowe tylko z kryształów swarovskiego! jak już mam wyjść na tego złotozębego z DOMO to przynajmniej zasłużenie :p

dobrze wiesz że mam racje dlatego sie tak irytujesz..

ale nie martw sie. wpadnie irma i stwierdzi że nie jest tak źle i będziesz mógł odetchnąć :p

nie diamentowe tylko z kryształów swarovskiego!

królewna się znalazła i jeszcze się na Irmę przezywa. Oczywiście, że masz rację ale dzięki temu ja wciąż będę mógł swój dom upiększać, coś zmieniać, udoskonalać.

nie tak jak niektórzy którzy na lata utopili się w kryształach. Zresztą i tak Ci je powydłubuję jak mnie zaprosisz :)

bzdury gadasz. ja mam jasnokremową tomelilkę z ikei. jak kruszka coś zbroi to wrzucam do pralki i na nastepny dzień jest z powrotem czyściusia

a czym Kruszka ma sobie ubrudzić łapki? kryształami svarovskiego przepraszam bardzo? Nie znasz życia ludu moja śliczna. Moje dzieci utaplane są w czarnej tłustej ziemi i znoju, którego zaznają dzień w dzień na ojcowiźnie. w niedzielę zaś dostają po batoniku czekoladopodobnym - czyli właściwie margaryna z kakao - nie do odeprania. :bash:

dandi

pokazałbyś stan aktualny. bo coś mi się wydaje że masz niezły miszmasz

A JAAAAAAAAAAAK!!!!! :):):)

Dlatego nie pokazuję - mniemam, że Irma odebrałaby sobie życie ubrana w giezło z ekoskóry - żeby zademonstrować dosadnie kto jest za targnięcie odpowiedzialny :)

Edytowane przez dandi3