Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

za ranne pucowanie łazienki - respect!!! :wink: :wink:

dorzuć mi jeszcze jeden respect za pucowanie kibla bo takoż czynię :lol:

dorzucam!!! :D :D

a gdyby się udało odszukać jakieś większe zdjęcie płytek to byłaby wdzięczna.. bo wiek juz nie ten i wzrok słabnie, a ciekawie się zapowiadają, więc chętnie bym je dokładniej oblookała :) w sumie na te wyspy nie tak daleko.. a nas jest już czterech to może byśmy nie az tak długo tam zabawili :roll:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :D

gdyby się udało odszukać jakieś większe zdjęcie płytek to byłaby wdzięczna.. bo wiek juz nie ten i wzrok słabnie, a ciekawie się zapowiadają

płytki to W-Calle R.4 z Tubądzina ale to zdjęcie nie oddaje ich uroku:

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/wcalle4.jpg

wygląda to mniej więcej tak jakby ktoś na kafelku koloru brudna biel narysował mazakiem fale (ten wzór wyglada jakby był lekko starty) a do tego coś na kształt cieni (jasnoróżowy, szary) - łeeeeeeeeeeeeee, źle się to opisuje ale naprawde ciekawie wygląda

dzieńdobry :D

przeczytałam od deski do deski; dziennik, ale przez komentarze się już nie przebiłam, więc nie wiem, czy ktoś się odezwał w sprawie klinkieru.

Kupiłam ASTRO, już jest na kominie, kolor piękny, nie dający się jasno określić (wino, bordo, kasztan, brąz, w zależności od nasłonecznienia).

ALE! polecam wykonać strasznie upierdliwą i męczącą pracę, polegającą na własnoręcznym przerzuceniu cegieł w celu ich dokładych oględzin!

Z naszej dostawy ponad 1/3 nadawała się do wymiany - odpryski, pęknięcia, margiel.

pozdrawiam i zapewniam, że będę zaglądać i czytać :wink: :D.

bartolinka

cześć Bartolinko - witam w moich komentarzach i od razu dziękuję za opinię

Prawde mówiąc ASTRO najmniej wchodzi w rachubę. Po pierwsze dlatego że mało pasuje do elewacji która jest brązowo żołta więc komin w kolorze burgunda trochę nie teges chociaż zgadzam się, że to naprawde ładny kolor. najbardziej podobaja mi się te ręcznie formowane cegły z wyższego posta CORDOBA LUB RODOS - prawdopodobnie idea jednak rozbije się o cenę - wygrają te tańsze :(

własnie że nie - sprawdzam go co parę chwil a robię to nastepująco:

1 - wydzwaniam do niego i próbuje wyczuć co robi (jak jest na budowie to nie odbiera telefonów bo zostawia aparat w aucie) - odbiera tylko jak jest w domu.

2 - nasłuchuję czy usłyszę odgłosy budowy ale słychac tylko Witkową żonę

3 - dowiedziałem się gdzie jest plac równoległej budowy i patroluje teren :)

to już paranoja czy tylko jestem gnidą zwyczajną?