Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

marko, może być i 210. Ten mi się podoba http://sklep.sklady-meblowe.com/p/pl...01-ma-104.html

ale Irma mówi, że stół trzeba dobrać kolorem do stolika kawowego więc z zakupem i tak trzeba poczekać aż tenże nadejdzie, żeby dokładnie sprawdzić to wybarwienie palisandru

bez isofixa?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

:o:o:o

Złociutka jak mozesz na to pozwolic??????????

P.S. Mamy dwa priorifixy jakby co.

Edytowane przez efilo

Hej Dandi,witam również Panie udzielające się w komentarzach(ale patetycznie to zabrzmiało) :)

Na wstępie chciałam Ci wygarnąc Dandi,że wisisz mi lifting :p-przeczytałam Twój dziennik i kilka stron komentarzy i od śmiechu mam dwie nowe zmarszczki:(.

Naprawdę dobrze się bawiłam-ale nie wiem w jaki sposób masz zamiar mi jeszcze zadoścuczynić -chyba ,że jakiś krem przeciwzmarszczkowy.Skoro M-żonce możesz kupić Chanel w odcieniu red- dla koleżanki z forum zainwestuj w krem przeciwzmarszczkowy :D

Efilo - zapadła decyzja: kupujemy dwa priorifixy, jeden dla Maćka (jeździ w gównianym Coneco) i jeden dla Tosi (przesiada się z Chicco). Ja nie wiem jak to się dzieje, słowo daję. A wczoraj byłem zdania, że isofix to zbytek. Przyszły bachary. Białe piękne - poustawiałem w kuchni, która od razu zyskała na dostojności. Wszystkie przyszły całe i rządam, RZĄDAM informacji ile się należy.

Lejdi - jak sama widzisz mam właśnie zabulić za dwa foteliki po prawie 1400 każdy i za puszki na makaron, które Efilo wysłał zakupiwszy uprzednio. Jak sama widzisz z liftingu / botoxu / kwasów owocowych, liposukcji / mikrodermabrazji, póki co nici, ale cieszę się, że się dobrze bawiłaś.