Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efka, kupujemy z Mulan.pl - nie widzę tam opcji wyboru serii albo znów nie doczytałem: http://mulan.pl/product_info.php?cPath=2&products_id=512

Tosia dostanie Tango red a Maciej Black reflexction chociaż kupłbym najchętniej oba czarne, np crystal black - są cudne

Boże - ale ja mam brzydko w domu. ja muszę ten wypoczynek wymienić i to nagle. Jest okropny. Ja chcę jednolity dywan i kanapę myszy i chcę żeby Irma tu przyszła

jak brzydko...................... mi sie podoba a w szczególnosci komoda i stolik do kawusi.

Sorki ze sie na początku nie przywitałam................ WITAM

też myślałem o tym nagrzewaniu dlatego (jak i ze względów praktycznych) dokupię chyba ten pokrowiec frotte - łatwo go zdjąć do prania tylko wtedy wydziwianie nad kolorami jest cokolwiek bezzasadne:)

Poza tym ja wybierając kolor muszę brać pod uwagę to, że dzieci kiedyś z tych fotelików wyrosną i trzeba je będzie odsprzedać na jakimś Allegro. Łatwiej jest jednak sprzedać neutralne kolory. Jakie ma Kruszka?

PS: odnośnie zdjęć to cały czas podprowadzam Sławkowi tego cudownego Nikona i czekam aż Tomek wynajdzie jakiś hiper super truper nowy aparat który oprócz tego, że fotografuje, nagrywa i błyszczy to jeszcze nuci cichutko ballady Dody i pachnie świerkiem lub morską bryzą - w zależności od pory roku. Wtedy podobnie okazyjnie sprzedasz mi D-90. :)

Widziałam wędzarnię. Pierwszy raz widzę z takim kanałem dlugim podziemnym. Fajna. Nie wiem czy malować.... Ściany masz podówjne więc wędlinom nie zaszkodzi. Wizualnie napewno lepiej będzie wygladać. Kurcze, zjadłabym coś wędzonego.....hmm.... rybkę jakąś :D