Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drogi Dandysie, Złota Złociutka i I Młode DandyZłotki! Ze Świętym Mikołajem Nowosielskiego w wigilię Waszej Wigilii życzę Wam marzeń i myśli skrytych realizowanych otwarcie i dalej Takiej Miłości i Dobroci jaka Was otacza.

http://www.twoje-sudety.pl/admin/gfx/news/J_Nowosielski_sw_Mikolaj_kolekcja_prywatna.jpg

rasia z rodzinką

Dandi, już po Wigilii, ale radosnych, dobrych Świąt jeszcze mogę życzyć.

Życzę więc, wszystkiego, czego sam sobie życzyłbyś, bo Ty już wiesz najlepiej co to ma być.

Niech się spełni :)

W Sylwestra byłam niemal rzut kamieniem od Ciebie i nie powiem,

o północy pomyślałam ciepło o Tobie i Złociutkiej.

Tak więc wiesz...to będzie bardzo dobry rok ;)

gdzie byłaś?

ja za to w święta odkryłem zupełnie nowiutki, świeżutki klub w Twoim mieście. Nazywa się MAD, jest obok Kontaktu ale po drugiej stronie Legionowej w tym samym budynku co KFC i jest boski. Ma przestrzeń budowaną jasnymi ścianami ( zazwyczaj w klubach są ciemne żeby się nie brudziły), jest podświetlany na ładny zielony kolor, w ogóle mnóstwo tam srebra, bieli i morskiej zieleni i Irma by padła powalona zachwytem.

Towarzystwo jest ładnie (choć identycznie) ubrane i siedzi rozwalone w czerwonych nowoczesnych kanciastych kanapach popijając piwo ze smukłych szklanek (osobiście wole kufle ale do tego miejsca nie pasują) i drinki. No cudo i to zupełnie nie białostockie.

Nie byłam...ale zajrzę po takiej reklamie.

Od jesieni dwa razy w miesiącu bywamy w GREY CLUB:

http://www.bialystokonline.pl/lokale.php?catid=3&id=316&strona=1

głównie dlatego, że grają tam na żywo nasi znajomi.

Fajne koncerty, jazz i takie tam klimaty.

A Sylwester wyjazdowy w Starzynie. Kojarzysz?

Dam znać o terminie kolejnego koncertu, wstęp wolny :)

Starzyna jest 80 km od Białegostoku.

Orla, Dubicze Cerkiewne, Wojnówka i dalej aż pod granicę.

Tu naprawdę już diabeł mówi dobranoc...dziewiczo ;)

gdzie byłaś?

Ja za to w święta odkryłem zupełnie nowiutki, świeżutki klub w twoim mieście. Nazywa się mad, jest obok kontaktu ale po drugiej stronie legionowej w tym samym budynku co kfc i jest boski. Ma przestrzeń budowaną jasnymi ścianami ( zazwyczaj w klubach są ciemne żeby się nie brudziły), jest podświetlany na ładny zielony kolor, w ogóle mnóstwo tam srebra, bieli i morskiej zieleni i irma by padła powalona zachwytem.

Towarzystwo jest ładnie (choć identycznie) ubrane i siedzi rozwalone w czerwonych nowoczesnych kanciastych kanapach popijając piwo ze smukłych szklanek (osobiście wole kufle ale do tego miejsca nie pasują) i drinki. No cudo i to zupełnie nie białostockie.

padłam