Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

noo wiesz, przy opcji pierwszej należałoby po cichutku wyłączyć telefon i oddalić się na paluszkach.

ja raczej z tych co by dali na głośnomówiący i zawołali kolegów z pracy, tudzież dowalili do tego jakis filmik i na youtube ziuuuuuuuuuuum

W drugim przypadku wartałoby ruszyć Witkowi na odsiecz w stylu Panie Witku chałupa się wali!

jestem na niego zły - w chwili obecnej na moją odsiecz liczyć nie może!!!!

dandi ejjjj doceń no trochę tego Witka, bo chłopina tempo ma niewiarygodne :o :o ja moich majstrów przekazuję wu, więc na bank będę do niej wpadać coby spojrzec na budowniczych mego domu :roll: nie mają sentymentów.... kończa dom.. zbieraja manele i leca realizowac marzenia innych :roll: :roll: ale ja ich jeszcze do siebie ściagne :wink:

dandi ejjjj doceń no trochę tego Witka, bo chłopina tempo ma niewiarygodne :o :o ja moich majstrów przekazuję wu, więc na bank będę do niej wpadać coby spojrzec na budowniczych mego domu :roll: nie mają sentymentów.... kończa dom.. zbieraja manele i leca realizowac marzenia innych :roll: :roll: ale ja ich jeszcze do siebie ściagne :wink:

Ja Witka nie ściągnę - Witek dobry jeżeli chodzi o SSO, dalej już nie. Koleżanka kupiła starą chałupę i chciała nowe wylewki. Pożyczyłem jej Witka na dzień. Nic nie poskuwał, progów nawet nie tknął, wylewka nie trzyma poziomu tylko jest na skos... Jak to Witek zrobił? Bladego nie mam.

Dziś pokazał że potrafi się zachowywać jak prinses czym mnie wkurzył więc na docenienie (i jak już pisałem Kapitanowi odsiecz) liczyć nie może. jak się prześię to zobaczę

no wiesz co dandi Twoja żona wygląda na bardzo miłą osobę a Ty z Witkiem chcesz sieprzespać łeeeeeeee paskudnie :lol:

gadaj zaraz gdzie widziałas moją Złociutką???

a jeżeli chodzi o Witka, ech, w moim rankingu ma pięć gwiazdek (w tym cztery za wysługę lat)

hihihih skaba, ale wtopa 8)

taaa.. ty wiesz ile razy wu była u mnie??? RAZ! jeden jedyny raz!!! wszytskie pozostałe wizyty były w celu ujrzenia i zamienienia słówka (na więcej nijak się naciągnąć nie dadzą) z naszymi fachmanami :D :D no cóż... trzeba przyznać.. pan Józef ma w sobie coś 8) (chyba mąż nie wypatrzy tego wątku?? :-? )

a z sympatii do wu to ja się chętnie na jakieś kolejne pieczonki zapiszę (po godzinach pracy ekipy :wink: )

ty wiesz ile razy wu była u mnie??? RAZ!

fuksiara - nawet tyle ystarczy żeby sobie dokładnie oblookac ten zajekomin

no cóż... trzeba przyznać.. pan Józef ma w sobie coś

JA TU NIE BĘDĘ Z PANIAMI ROZMAWIAŁ NA MOIM WĄTKU O INNYCH PANACH - TU URODĄ I SEXEM EPATUJĘ JA TAK WIĘC PRZYWOŁUJĄC DO PORZĄDKU, NAPOMINAM NA RAZY NASTĘNE!!!!!!!!!!

ty wiesz ile razy wu była u mnie??? RAZ!

fuksiara - nawet tyle ystarczy żeby sobie dokładnie oblookac ten zajekomin

skoro gospodarz tego wątku epatuje sexem i urodą (o czym donosi w powyższym poście) wystarczy jeden uśmiech, a chętnie udostępnię komin nie tylko do obloookania, ale i na podotykanie zgodę wyrażę :D :D :D prosze tylko nie liczyć na to, że komin ten dostraczę na Podlasie :wink: :wink: