Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tak serio to ja mego głupola kocham najbardziej na świecie i nie jestem w stanie sobie przypomniec jak to było zanim się nie urodził (o czym my wtedy ze Złociutką w ogóle gadaliśmy???? - pojęcia nie mam)

Ja to wyrodna jestem, bo doskonale pamiętam. Jaki wtedy spokój był. ;) I że się dało noc przespać. ;)

Dandi trzeba było córę spłodzić - moja to córunia tatunia i ja w ogóle się nie liczę. Jak mąż wyjeżdża gdzieś to ja mam horor w domu. Mała wyje, pies wyje - no katastrofa na całej linii. Ale pamietam te pierwsze kilka miesięcy kiedy poza mna swiata nie widziała, a ja modliłam się chociaż o pół godzinki świętego spokoju i jedną w całości przespaną noc.

Mama jest fajna jak trzeba nosic na rączkach bądź za rączki prowadzac ale mój smrodek doskonale wie, że nikt tak fajnie nie pierdzi na stopkach i rączkach jak tato i nikt tak wysoko podrzuca (wszyscy faceci podrzucają swoje dzieci a kobiety nie - zauważyliście tę prawidłowość?)

Mama jest fajna jak trzeba nosic na rączkach bądź za rączki prowadzac ale mój smrodek doskonale wie, że nikt tak fajnie nie pierdzi na stopkach i rączkach jak tato i nikt tak wysoko podrzuca (wszyscy faceci podrzucają swoje dzieci a kobiety nie - zauważyliście tę prawidłowość?)[/quote]

jasne bo kobiety mają zrujnowane kręgosłupy i nie dają rady :roll: ja swojego bąbelka podrzucam jeno krótko bo potem trzeba pół dnia żebym mogła normalnie łazić :wink:

mój cwaniaczek to póki mnie nie ma to każdy dobry do zabawy ale jak już mama w drzwiach stanie to cała reszta do niczego :lol:

dzień dobry

fajnie tak o dzieciach zamiast budowy? Oto historia z niedawno: coś tam robie i słysze jak Zlociutka z głupolkiem oglądają książeczkę ze zwierzętami:

Z: o, kot, jak robi kot?... miaaaaaaaaaaau

G: miauuuuu

Z: o piesek, jak robi piesek?... hał hał

G: hał hał

Z: o, kurka, jak robi kurka? ... ko ko ko ko

G: ko ko

Z: o żyrafa, jak robi żyrafa?... (milknę, truchleję, zamieram) ... bleeeeee....

Od tej pory dziecko uważa, że żyrafa robi bleeeeee. Ciekawe co będzie jak skonfrontujemy z rzeczywistością

SŁUCHAJCIE JA ROZUMIEM ŻE NA POZIOMIE ŻARTU JEST TO DOŚĆ INFANTYLNE ALE DOSTAŁEM OD KOGOŚ DLA POPRAWIENIA NASTROJU I ROZBAWIŁO MNIE TO DO ŁEZ. JEŻELI KTOS JEST WYJĄTKOWO WRAZLIWY A W DODATKU ŁAKNĄCY WYSUBLIMOWANEGO HUMORU, NIE KLIKAĆ NA TEN UŚMIECH. :) RZECZ DOTYCZY DRESIARZY

dzień dobry

dandysie mnie się podoba :D a wszystko co rozbawia jest mi teraz wręcz niezbędne u Neferki też przeczytałam coś wesołego jeszcze mnie się mordka cieszy :lol:

co do dzieci to mój się naoglądał jednej bajki na której bohater mówi "kurcze kurcze i jeszcze raz kurcze" i co teraz jak coś upuści to słyszę kucze :wink:

...Nie wierzę, że odpłynął bez słowa pożegnania...

O mało co... o 1400 zadzwoniła do mnie pani, mówiąc, że potrzebne pilne zastępstwo i czy o 1800 byłbym gotów :o Ale tylko na 5 dni i lokalnie (Bałtyk) więc nie powiedziałem nie. Ale w końcu znaleźli innego, tyle, że byłem w biurze i kawkę odpiłem.

Zdarza mi się, że znikam z Forum na kilka miesięcy (najczęściej z pożegnaniami) - ale zauważam też, że jak mnie na Forum nie ma - to i tak nie robi to żadnej różnicy. No - może najwyżej kilku osobom...Tym bardziej mi miło :)

List dresa - dziękuję dziękuję :D - tego mi było potrzeba na rozruch (jeszcze sobie wydrukuję - przyda się, jak będę szedł na podryw :D )

Żyrafa powiadasz robi bleee. No to kto wie, jak robi statek? Bo takie pytanie też kiedyś zadaliśmy córci oprócz standardowych kotków i kurek.

Statek robi "uuuU" (z akcentem na ostatnią głoskę) - i tyle w temacie marynistycznym, lecę na jazdę, dziś wyjazd na miasto w pomarańczowej kamizelce z wielkim "L"

Zdarza mi się, że znikam z Forum na kilka miesięcy (najczęściej z pożegnaniami) - ale zauważam też, że jak mnie na Forum nie ma - to i tak nie robi to żadnej różnicy. No - może najwyżej kilku osobom...Tym bardziej mi miło :)

Obiecuję w imieniu własnym i odwiedzających ten wątek, że będziemy się kolektywnie upijac z rozpaczy podczas Twojej nieobecności ale w zamian za to przywieziesz nam prezenty z zamorskich wojaży i przyznasz się gdzie Cię poniesie 8)

No to kto wie, jak robi statek?

Nie chcę się wymądrzać ale ja wiedziałem 8)

lecę na jazdę, dziś wyjazd na miasto w pomarańczowej kamizelce z wielkim "L"

Czy to jest chociaż w minimalnym procencie upokarzające? :D