Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jeszcze odrobinkę

Gdybym w dniu wylewania stropu wiedziała to co wiem dzisiaj to nie siedziałabym w pracy.

Kaśka, pod wpływem, zadzwoniłem do Witolda zapytać o jakość betonu i o kamienie rzeczone. Po głosie wnoszę że odpowiadając, miał minę jak na wiecu. Powiedział, że beton bardzo, BARDZO dobrej jakości i że żadnych kamieni tam nie było, zresztą nie miało prawa być jako, że beton najpierw szedł na sita a dopiero potem na deski. No to zobaczymy po pracy...

Kurza stopa no!

nie dostaję powiadomień na maila. Zaglądam, bo nie wierzę, żeby u Dandiego nic się nie działo i miałam rację.

I znowu z tematu wypadłam :-?

A poza tym ja się załamałam po tym co usłyszałam od pana od poddaszy. Pan pokazuje paluszkiem na murłatę i mówi wyniośle, że owa bela powinna być przez murarzy obmurowana cegłą pełną. A tak to oni do niej dojadą i drewno będzie na wierzchu!! :o :o :o Faaaak! (tak robię ja a nie hipopotam naprzykład) Ubłagałam, że coś pan później wykombinuje tam z karton gipsem :-? ale jak tu się nie denerwować z samego rana :roll:

bo to się na starośc motóra zachciało...

Zawsze się chciało i zawsze się jeździło ;) Tylko zawsze brak było czasu na legalizację związku :/

...a właśnie gdzie w najbliższym czasie wypływasz?

Żebym to ja wiedział :-? Raz tu, raz tam, najchętniej Południowy Pacyfik - eechch te klimaty...

Ostatnio Indie,Chiny, Sigapur - dość ekscytujące rejony, adrenalinki nie brakowało ;)

Południowy Pacyfik - eechch te klimaty...

Ostatnio Indie,Chiny, Sigapur - dość ekscytujące rejony, adrenalinki nie brakowało ;)

No dobra a masz czas na ląd czy cały czas na pokładzie? Jakie są opcje łażenia i zwiedzania? Poznawania kobiet w portowych knajpach i tańca przy kubku grogu do upadłego aż świt zawita pod powieki? Ponosi mnie ...

...No dobra a masz czas na ląd czy cały czas na pokładzie? Jakie są opcje łażenia i zwiedzania?

Te czasy odeszły w zapomnienie, bywa, że nie schodzę przez miesiąc, dwa - nawet mi się już nie chce :o No i zawsze się obawiam o te swoje gospodarstwo, czy mi diabła nie narobią. Czasem się gdzieś postoi, ostatnio po Singapurze sobie polatałem, stare dobre czasy przypomnieć, jak to z moimi dziewczynami (żona i córka) tam sie kręciliśmy. W Indiach na wycieczce do Mahabalipuram byłem o! I potem na plaży :)

...Poznawania kobiet w portowych knajpach i tańca przy kubku grogu do upadłego aż świt zawita pod powieki?...

Jaaa? Nigdy!

Eee - moja też to Forum czyta ;)