Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Uwaga, tylko dla dorosłych, bo będzie drastycznie!

Dandi, bydlak, swojej steranej, leżącej na łożu boleści, biednej, poświęcającej się dla niego małżonce ODMÓWIŁ zrobienia gęstego kisielku, bo nie chciało mu się ruszyć jego pieniaczego, leniwego zada.

Półgęstego ;) Półgęsty się robi łatwiej 8)

Dandusiu pffff masz przechlapane za wszytkie łgarstwa, któreś tu nawypisywał !

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie to tylko zakamyflowana podpucha była :lol:

gratulację są teraz

no to wiadomość fantastyczna najlepsze życzenia dla Mamusi i Maleństwa dużo zdrówka i oby im było razem jak najlepiej i żadnych kłopotów a Tobie dandysie niecnoto przykazanie cobyś dbał o swoje skarby i każdą zachciankę spełniał :D nie wiesz co się kobiecie w stanie błogosławionym nie odmawia :wink:

a to dla Mamusi :D

http://www.e-kwiaty.pl/images/br007-d.jpg

dandusiu ja gratuluję szczerze i na pewno będę trzymać bardzo mocno bo sama w ciąży leżałam praktycznie od 4 miesiąca więc wiem ile to kosztuje zdrowia zwłaszcza kobietę - nie zrozum że Ty mniej byś odczył jakby nie daj Boże coś - ale więź miedzy matką a dzieckiem tak silna i wyjątkowa jest że każdy niepokojący objaw tak serce ściska że do bólu fizycznego :(

ale wszystko bedzie super nie wolno pod żadnym pozorem myśleć inaczej Mamusia ma jeść leżeć dbać o siebie chodzić do dobrego lekarza i przestrzegać zaleceń - a Tatuś - to do Ciebie dandulku :wink: ma skakać wkoło Mamusi i spełniać wszystkie zachcianki :D