Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dandi tu też napiszę jestem pod wrażeniem :D

a paciorek i kciuki masz gwarantowane ja trzymać będę nie za płeć ale żeby po usg padło sakramentalne "wszystko w najlepszym porządku" :D

do malowania się nie rwę bo sama mam słupki do płota malować :wink:

kamyk ja to chyba powiem Neferci alibo zapodam jej linek coby sobie poczytała jaki to zachwycony jesteś :lol:

I NIE KŁÓCIĆ MI SIĘ ZAZDROŚNIKI :evil: mam alergię na zazdrość

dzień dobry

alez My bardzo zapraszamy. Rozparcelujemy jakis ugór i stworzymy osiedle muratora (a propo - pisałem o nalepke jakiś miesiąc temu, zaraz dach a nalepki jak nie było tak nie ma :( )

Wiecie że ja nawet nie muszę nigdzie jechać, do żadnego zakładu energetycznego (50 km od nas)? Pan przez telefon (gadałem przez służbowy więc zeszła mi godzina :) ) wszystko mi opowiedział, łącznie z cenami i przedyktowaniem treści podania. Podał swoje nazwisko i kazał się w razie czego zwracać z każdym, najgłupszym nawet pytaniem, poprosił żeby koprtę zaadresowac bezpośrednio do niego a On się już tam wszystkim zajmie żeby było szybko i sprawnie, a jak powiedziałem mu o jakie przyłącze chodzi, oznajmił, że ma juz nawet firmę której to zleci bo solidnie. Życzył miłej i bezbolesnej budowy oraz wszystkiego dobrego.