Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to jedyne zwierzeta do których nie dotykam - serio nie mam problemów z niczym, nawet szczurami. Tylko koty tak na mnie działają

Tak to już jest. Mój małż też kotów nie lubi (chociaż może by takiego delikwenta dotknął). Ja najlepszej rzeczy apropo kotów, jakiej się do tej pory nauczyłam, jest ich unieruchomienie http://emoty.blox.pl/resource/oui.gif bo zastzyk, pobranie krwi czy tym podobne każdy zrobi- ale przytrzymać dziada... nie każdy da radę :wink:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

1 -

dzień dobry

trzymam :D

Ja też- ale jutro muszę puścić bo do pracy mnie wzywają :evil: :-?

a paciorek? Serduszko dzidzi bije tak jak ma bić - narazie jest wszystko super i OK (ufffffffff). Rozbawił mnie pan doktor mówiąc: dziecko ma 7 mm, o tu jest główka a tu pupa ... (skoro ma 7 mm to ciekawe ile ma ma główka?) Poza tym dziecko jest piękne - podobne do mnie 8)

bardzo dziękuję za dobre myśli

2 -

Mam dwie, mogę podesłać :)

proszę proszę... 8) adres na prv

3 -

smutek zapiłem na weselu :wink: :D

Moja krew !! :D :D

dzień dobry

dandi gratulacje i to jest najlepsza wiadomość dnia dzisiejszego :D zarąbiste przezycie jak widzisz jak serduszko puka nie :D mój mąż jak pierwszy raz był na usg ze mną to normalnie oczu od monitora oderwac nie mógł a minę miał taką że do dziś załuję że aparata nie miałam coby fotkę cyknąć :wink:

a bo tak fajnie się Go dręczy łatwo daje sie sprowokować :lol:

dlaczego ja nie dostaję powiadomień o komentarzach? Przez to pod moim nosem wyprawiają się takie rzeczy że Wu bez cienia skrępowania pisze że ja się łatwo daję sprowokować. JA SIĘ DAJE SPROWOKOWAĆ, AKUUUURAT!!!!

Dandi co znowu Wicio nabroił???

No właśnie! Co przeskrobał Witosław?

admin bądź moderatorzy dadzą mi bana jeżeli zechcę być dosłowny, a opisywac jego zachowania w sposób kulturalny nie ma sensu więc nie wiem czy sie podjąć. Kto moderuje dzienniki? Muszę zwrócić się z prośbą o możliwość przeklinania