Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no powiedz tylko znaczki wstawiaj czym Ci się chłopina naraził

a więc tako: xxxxxxxxxxxxx Witek jest xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx!!!! :evil: zajeżdżam dziś na budowę a ten xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx co mi xxxxxxxxxxxxx mówi? że więźba xxxxxxxxxxxxx nie taka jak xxxxxxxxxxxxx trzeba i pyta mnie xxxxxxxxxxxxx kto będzie robił xxxxxxxxxxxxx łązczenia xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx krokwii. Więc mu xxxxxxxxxxxxx odpowiadam, że xxxxxxxxxxxxx ON a kto ma niby xxxxxxxxxxxxx robić? a ten palant znów xxxxxxxxxxxxx mordą kręci, że mu xxxxxxxxxxxxx nie pasuje i że bleeeeeeee. Więc mu powiedziałem, że xxxxxxxxxxxxx nie ma żadnego xxxxxxxxxxxxx wyboru i będzie xxxxxxxxxxxxx jeden robił z tego co jest. Na co ten xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx, że zaczął nową budowę i tam aż przyjemnie do pracy chodzić bo inwestor cały czas na miejscu. mam to xxxxxxxxxxxxx w doopie czy temu xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx jest u mnie przyjemnie czy nie i niech xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx w xxxxxxxxxxxxx. a w czwartek idzie na 10 dni do kogos innego budować i robi sobie przerwę od mojej xxxxxxxxxxxxx budowy. Nie moge sie doczekac kiedy pójdzie se won bo xxxxxxxxxxxxx mnie jak mało kto. I xxxxxxxxxxxxx !!!!!!!!!!!

nie darowałem, zadzwoniłem i wywaliłem wszystko co miałem na steranej wątrobie. jakos się dogadaliśmy. Powiedział, że nie chce niesnasek, nieporozumień i zalezy mu, żebyśmy się rozstali w przyjaśni (pojeb.ny???)

obiecał, że sie wyrobi do 1 listopada tak jak było mówione - powiedziałem, że jak sie wyrobi to OK, ale jeżeli mu się nie uda... o braku nieporozumień niech zapomni, za to niech zacznie sobie zdawac sprawę z problemów...

i co wątrobie ulżyło :lol:

nie - już jestem pewny, że nie będziemy sie miło wspominać. Kolega który był ze mną na budowie powiedział, że atmosfera jest taka, że można ją nożem kroić. I niech się już witkowy etap skończy... będę zdrowszy jak się z nim pożegnam

Cześć Maluchu, witam w moim świecie - to już 15 czy 16 level? :lol:

witam serdecznie :D

dandi - co to za glazurka?

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/d4.jpg

cudna jest :D :D :D

Tubądzin W Calle R-4 - wycofana z produkcji ale ja zdobyłem bom cffffaniaczek 8)

i chciałam jeszcze powiedzieć, że Brazunia śliczną kuchnię stworzyła :D

tiaaa, nasza Braza to dobra kobieta i trza jej wódki polać :D

Cześć Maluchu, witam w moim świecie - to już 15 czy 16 level? :lol:

no 16 :D

witam serdecznie :D

dandi - co to za glazurka?

cudna jest :D :D :D

Tubądzin W Calle R-4 - wycofana z produkcji ale ja zdobyłem bom cffffaniaczek 8)

ja też chcę :D

nie masz na zbyciu kilku meterków

i chciałam jeszcze powiedzieć, że Brazunia śliczną kuchnię stworzyła :D

tiaaa, nasza Braza to dobra kobieta i trza jej wódki polać :D

ano jest :D :D :D

dzień dobry.

Witek i moja Złociutka nanieśli poprawki na dom wywalając ze ściany frontowej moje drzwi balkonowe i wstawiając tam jakieś zwykłe okna. ZWYKŁE OKNA... i to z jakiego powodu...

Zażądałem garażu sklepionego i Witek musiał podnieść go nieco dlatego krokiew zahaczałaby o okno balkonowe a tak byc nie może. tez mi powód ...