Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

balustradka balkonowa prowokuje do wywieszania pościeli, dywaników dla przewietrzenia i tym podobnym. Front - to front.

ech Kapitanie, myślisz że mnie powstrzyma jej brak.... no daruuuuuuj 8)

Przecież jest z drugiej strony - nie od frontu. Wieczyć czeba - wiadomo. Najlepiej w mroźny słoneczny dzionek :)

Dzień dobry :)

dandi Ty to normalnie jesteś :lol:

udało Ci się doprowadzić mnie do opadnięcia szczęki :D gratuluję to wybitna rzadkość :lol: :D :wink:

Dobra dobra - nie kokietuj. Słyszysz takie rzeczy na codzień tylko podane w bardziej wykwintny sposób a nie zwyczajnie - no ale ja nie umiem bom chamowaty.

dzisiaj dzień 0 :lol:

mam nadzieję że jutro wrócisz :wink:

jestem - proszę bardzo możesz zaczynać lanie

czemu kolega skazany był na banicję????? :cry: :D

to było autoskazanie (tak jak nasza reporezentacja popełnia autofaule) acz dziękuję za troskę - Ty to jednak jestes kolega 8)

a nie wiem wczoraj zanim mnie w stan szoku wprowadził oznajmił że Go dziś nie będzie ale nie powiedział czemu :roll:

Spieszę tłumaczyć. Moja mega nudna praca skazuje mnie na 8 godzin dziennie na forum i w ogóle w necie. Oprócz smażenia postów (raz mądrzejszych raz durniejszych) niewiele mam do roboty bo jesteśmy out of the season. Dlatego jak wracam do domu, z obrzydzeniem patrzę na komputer. Ścieram z niego kurz tylko dlatego, że lubię czystość łąd i porządek - w przeciwnym razie spod sterty papierów i tumanów kurzu, nie byłoby bydlaka widać. Wczoraj byłem na urlopie i naweet do głowy mi nie przyszło włączyć dziada. Oto reason

dzien dobry

dobrze ze myslisz o potomstwie coby w spokoju w swej kryjowce papierochy palic moglo

ot dobry ociec :lol:

No ba, toć pedagog za granico szkolony, tak więc na wychowaniu to ja się znam choćby z racji wykształcenia ale Bóg Ci zapłać za uznanie dobra kobieto :D

dzień dobry :D

Dzień dobry :)

Dobra dobra - nie kokietuj. Słyszysz takie rzeczy na codzień tylko podane w bardziej wykwintny sposób a nie zwyczajnie - no ale ja nie umiem bom chamowaty.

dandi na codzień to na pewno nie tym bardziej to miłe :D

a od Ciebie to prędzej śmierci niż komplementu spodziewać się mogłam :wink: :lol:

a od Ciebie to prędzej śmierci niż komplementu spodziewać się mogłam :wink: :lol:

No czyś Ty oszalała, śmierci? ode mnie? Poza tym dla jasności: to nie był żaden komplement tylko zauważenie faktu i to niezaprzeczalnego. ja się w komplementy nie bawię bo ja nie wiem co to znaczy tak do końca.O!

ja też chcę :D

nie masz na zbyciu kilku meterków

Pytasz serio? Jeżeli tak to mogę spróbować coś załatwić. Podaj mi tylko ilość metrów a ja zadzwonię gdzie trzeba i zobaczymy co da się zrobić.

Poważnie mówisz? Dałoby się?

Muszę to jeszcze obliczyć?

A jaka jest płytka podłogowa? taka sama jak ścienna?

ps. bardziej podoba mi się ta nowa elewacja :D

A jaka jest płytka podłogowa? taka sama jak ścienna?

Nie mam pojęcia ale przecież nie musisz brać płytki z kolekcji tylko dokupisz sobie to co Ci podpasuje. Koleżanka, która ma te własnie łazienkę ma ciemny brąz na podłodze. Ja dokupię coś w szarościach.

No czyś Ty oszalała, śmierci? ode mnie? Poza tym dla jasności: to nie był żaden komplement tylko zauważenie faktu i to niezaprzeczalnego. ja się w komplementy nie bawię bo ja nie wiem co to znaczy tak do końca.O!

co by nie było dziękuję :D