Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pfff... Dandi prawie każdemu grozi, że znajdzie i zatłucze, więc ma sporo w kolejce. Nie doczołga się do Ciebie przed emeryturą, więc droga wolna, serio.

Zresztą, sam widzisz, łatwy jest strasznie, pozwala, żeby w komentarzach uprawiano ciurlipirlanie i gadanie nie na temat, przyklaskuje temu jeszcze i sam mizia się ze wszystkimi. Udaje tylko takiego chojraka, a faktycznie to tylko nerwowy cienias jest. 8)

Pfff... Dandi prawie każdemu grozi, że znajdzie i zatłucze, więc ma sporo w kolejce. Nie doczołga się do Ciebie przed emeryturą, więc droga wolna, serio.

Zresztą, sam widzisz, łatwy jest strasznie, pozwala, żeby w komentarzach uprawiano ciurlipirlanie i gadanie nie na temat, przyklaskuje temu jeszcze i sam mizia się ze wszystkimi. Udaje tylko takiego chojraka, a faktycznie to tylko nerwowy cienias jest. 8)

wojmac - jesteś nowy to nie wiesz. Blutka to taka nasza lokalna wariatka - próbuje każdemu nowemu coś wcisnąć na temat forumowiczów. My już nauczyliśmy się traktować ją z przymrużeniem oka ale dla Ciebie może być naprawdę niebezpieczna. Poza tym to malwersantka poszukiwana przez policję i próbuje wykończyć dom ludzkim wyzyskiem. Raz chciała mnie przygonić do Krakowa w celu zaimpregnowania jej krokwii. Tylko dzięki mojej stanowczości i pomocy życzliwych ludzi udało mi się uniknąć tego piekła. Poza tym niewykluczone że jest nieprawdziwa. Uprzejmie zignorować - jedyna rada na taką 8)