Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć

Śniło mi się dzisiaj, że dandi dostał bana za dopuszczanie do oftopów. :lol:

http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Blutko, ciekawe na ile Ci jeszcze starczy sił ale póki co idealistycznie brnij http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif

Dandiś - jakie dechy na taras ? :):):)

Bo ja też tak będę mieć :)

Nefku, nie mam pojęcia. Jestem na etapie konstruowania więźby więc tarasami się zbytnio nie przejmowałem. Sąsiad, któremu gnije nie nalezy do grona najżyczliwszych więc nawet nie mam jak zapytać co to za drewno, czym i jak zabezpiecza ale wyglada to serio źle. Patrząc na jego taras, myslę że na moim zaryzykuję płytki

Chciałam tylko napisać NA TEMAT, że więźba jest wyjątkowo urokliwa. Od razu zapragnęłam posiadać identyczną i dokupić sobie płaszcz pod kolor, ale musiałabym zdradzić własną więźbę - a nie chcę jej ranić.

Dandi KAZAŁ napisać że ma również smukłą linię, apetyczne nierówności, oraz że jest walnięty i boi się sam to napisać.

E tam- od razu narzucasz. Po prostu przywołujesz towarzystwo do porządku.

Twój dom do niedawna z wierzchu wylądał jak mój- do niedawna, bo jest już więźba i podobieństo zaczyna zanikać :roll: Już nie mogę się doczekać, aż dach się przykryje tuningowanym rękodziełem :wink:

Co do drzewka- ja bym nie miała chyba tyle przyzwoitości co Ty 8) wykopałabym choćby w biały dzień :D

Chciałam tylko napisać NA TEMAT, że więźba jest wyjątkowo urokliwa. Od razu zapragnęłam posiadać identyczną i dokupić sobie płaszcz pod kolor, ale musiałabym zdradzić własną więźbę - a nie chcę jej ranić.

Dandi KAZAŁ napisać że ma również smukłą linię, apetyczne nierówności, oraz że jest walnięty i boi się sam to napisać.

Wariatka, no słowo daję wariatka 8)

dandi jestem pod wrażeniem!! tak wyjątkowo urodziwej wieźby nie widziałam od czasu, kiedy moja została nieodwołalnie zafoliowana i pokryta dachówką :lol: :lol: :lol:

a poważnie mówiąc - fajnie już widać kształty domu.. zgrabny będzie :D :D :D

co do dębu to u nas na działce rósł dokładnie w miejscu, gdzie mamy taras.. przesadziliśmy go i otoczyliśmy opieką, ale nie przetrwał :cry: jakbym znalazła taki czerwonolistny w okolicy to nie wahałabym się ani chwili.. no chyba, że rósłby u sąsiada w ogródku... wtedy chwile bym pomyślała :wink: :D :D :D

Witanko! Dach ok(więżba znaczy) co do dąbka nie jestem entuzjastą .Fajnie wygląda jeszcze taki czerwoniutki jersienią doprze widać listki na trawce coby łatwiej je było zbierać :wink: Mam obok siebie dembisko zaje..ste no jak listki mu opadają to mam taki melanż na podwórku że szok :evil: Można zbierać codziennie (tylko komu się chce) :wink: :D