Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

już myślałam że o mnie zapomniałes ale skoro tak dokładnie wyliczasz wszystkie katastrofy to jednak pamiętasz :lol: :D :wink:

a ja siem gniewam o wyzywanie od złodziejaszków :evil: to my Ci z dobrego serca radzimy ocalić cudne drzewko otoczyć miłoscią i posadzić na własnym placu coby się z ostatniego obowiązku mężczyzny wywiązać a Ty do nas tak :o

Dzieńdoberek, Panie Psorze. Z tą cegłą to dobry pomysł.

Nie zauważyłem, czy o tym nie było tutaj - jakieś rurki do kabli i przewodów na tym etapie nie wartałoby? Do oświetlenia zewnętrznego, ew. kamer, domofonów. Później będzie coraz grubiej i ładniej do wiercenia i przepuszczania.

Aha - wczoraj był dodatek do "Rzeczypospolitej": "Klik uczy ortografii" -może jeszcze maja w kioskach - nie spoczniemy dopóki Ci to "rz" / "ż" wybijemy z głowy zarządałem :roll:

jakieś rurki do kabli i przewodów na tym etapie nie wartałoby? Do oświetlenia zewnętrznego, ew. kamer, domofonów. Później będzie coraz grubiej i ładniej do wiercenia i przepuszczania.

Muszę pogadać o tym z moim kierownikiem budowy bo Witek wiadomo - muruje jak mu wygodnie

Aha - wczoraj był dodatek do "Rzeczypospolitej": "Klik uczy ortografii" -może jeszcze maja w kioskach - nie spoczniemy dopóki Ci to "rz" / "ż" wybijemy z głowy zarządałem

odwal się 8)

Ja naprawdę nie lekceważę polskiej ortografii ale to znak naszych czasów: word podkreśla błędy poza tym częściej piszę w językach obcych niz polskim - wiesz przecież, jednakowoż poprawiac mnie poprawiać - nic mi nie będzie :D

...odwal się 8) ...

nie odpuszczę, będę Cię prześladował i ścigał, aż Ci się zacznę śnić w najgorszych koszmarach http://manu.dogomania.pl/emot/bejzbol.gif

Bo z tymi rurkami to można było wcześniej - zapomniałem. Poumieszczać w narożnikach, przy otworach drzwiowych, w stropach - nawet zatynkować potem, tylko dokładnie zapamiętać gdzie są (foto przydatne) i by sobie były.

nie odpuszczę, będę Cię prześladował i ścigał, aż Ci się zacznę śnić w najgorszych koszmarach http://manu.dogomania.pl/emot/bejzbol.gif

Kapitanie ależ już się śnisz. Dziś mi się śniło, że spłonął dom Toli bo Anjamen zostawiła tam włączone coś do włosów (chyba serio zostawiła ale u siebie) a Ty bojowo gasiłeś 8)

Bo z tymi rurkami to można było wcześniej - zapomniałem.

Dzień dobry wiosno

Moniu a wybraliście już ceramikę do łazienek? Nie pamietam z Twego dziennika jaką macie ale lece sprawdzić

Dolna łazienka- płytki- Paradyż bambus, wc Primo Koło, umywalka naszafkowa Libra Cersanit, prysznic nie pamiętam jaki.

Górna łazienka- płytki najprawdopodobniej Zebrano Opoczno, wc Ego Koło, umywalka nie wiem jaka (jeszcze nie kupiliśmy), wanna Rosa I Ravak, prysznic taki jak na dole... :roll:

Dzień Dobry

Widzę, że Wicio się rehabilituje - lepiej późno niż wcale.

Dandi widzę, że masz jętki skręcane z krokwiami na śruby - u mnie tak nie ma. Ktoś mi nawet mówił, że powinny być skręcone, ale mój cieśla twierdzi, że nie ma takiej potrzeby. Jak się uprę to poskręca - upierać się czy nie??

Dandi widzę, że masz jętki skręcane z krokwiami na śruby - u mnie tak nie ma. Ktoś mi nawet mówił, że powinny być skręcone, ale mój cieśla twierdzi, że nie ma takiej potrzeby. Jak się uprę to poskręca - upierać się czy nie??

O ja... to mi pytanko zasunęłaś na popołudnie. Nie mam pojęcia. Witko tak zdecydował i nawet nie pytał co ja na to. Wydaje mi się, że śruby jednak pewniejsze - wiesz te solidne podkładki, nakrętki... :D ale ja to ogólnie debilowaty jestem jeżeli chodzi o te sprawy. Zapytać Witolda?