Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to na pewno jest wyjście ale ... na jak dług czas? wydaje mi się, że jeżeli drut w środku walnął to pupa - będzie się wciąz waliło pod wałsnym ciężarem....

niekoniecznie, można nawiercić otwory i wprowadzić swoje zbrojenie - kilka prętów lub duzych gwoździ z uciętymi łepkami. I wtedy spajać. Może klejem montażowym, ale chyba ten mrozów może nie wytrzymać... hmm.

tylko boję się, że sam krzyż nie wytrzyma wiercenia :roll:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiedziałem, że Ty jesteś dobry dzieciak, no po prostu wiedziałem. Znasz nazwiska ludzi którzy tam leżą? wiesz cos więcej o tym grobie? Skoro to nie rodzina tylko grób który sobie masz może rzeczywiście warto przynajmniej narazie zrobić prowizorkę i zobaczyć ile wytrzyma. Wprowadzisz się, będziesz miała fundusze i chęci, wtedy może coś trwalszego będzie dało sie wykombinować. A swoją drogą to miło mi bardzo mieć Cię tutaj w moich komentarzach

Nie wiem czyj to grób- jak kiedyś próbowałam się dowiedzieć to ksiądz powiedział że nie wie (dając do zrozumienia że http://emoty.blox.pl/resource/kassa.gif). Grób jest na wiejskim cmentarzu i nie przeszkadza mi, że nie wiem kto tam jest- intuicja mi mów, że jakiś mężczyzna- i tego się będę trzymać. :wink:

nie wiem kto tam jest- intuicja mi mów, że jakiś mężczyzna- i tego się będę trzymać. :wink:

No tak, babą byś sobie głowy nie zawracała :D ech kobiety. Moniko, TY mieszkasz w stolicy prawda? No to mi powiedz - na ten wiejscki cmentarz dojeżdżasz specjalnie gdzieś? Ale nam Blutka napyskuje za OT - zobaczysz

nie wiem kto tam jest- intuicja mi mów, że jakiś mężczyzna- i tego się będę trzymać. :wink:

No tak, babą byś sobie głowy nie zawracała :D ech kobiety. Moniko, TY mieszkasz w stolicy prawda? No to mi powiedz - na ten wiejscki cmentarz dojeżdżasz specjalnie gdzieś? Ale nam Blutka napyskuje za OT - zobaczysz

Cmentarz w Borzęcinie pod Wawą- dojeżdzam:

a) w wiosnę, lato- rowerem

b) w zimę- autkiem

:wink:

cześć Ewo, a te twoje perypetie to w jakimś dzienniku da się zobaczyć? Chętnie udałbym się z rewizytą...

:oops: no wlaśnie jakoś nie mogę zabrać się za pisanie, ciągle brak czasu... wiem że to słaba wymówka ale...

poza tym ciężko byłoby mi przypomnieć sobie wszystkie szczegóły bo zaczelismy w 2007 a teraz się "wykańczamy"... dosłownie :lol:

choć teraz dłuższe wieczory.... może wena mnie dopadnie i stworze ale raczej retrospekcje, reportaz niz dziennik :wink:

dzień dobry grzecznie powiem :D

OOO, znowu będą się witać przez trzy strony. ;)

Ktoś wie, co z tą łatą na folię? :p

znalazłam tutaj http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_abc/id,849/Itemid,36/

takie cuś "ewentualne rozdarcie trzeba naprawić poprzez sklejenie zbrojoną folią samoprzylepną, a jeśli uszkodzony fragment folii jest duży – w to miejsce wkleja się lub przybija nową folię."

dzień dobry grzecznie powiem :D

OOO, znowu będą się witać przez trzy strony. ;)

znalazłam tutaj http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view_abc/id,849/Itemid,36/

takie cuś "ewentualne rozdarcie trzeba naprawić poprzez sklejenie zbrojoną folią samoprzylepną, a jeśli uszkodzony fragment folii jest duży – w to miejsce wkleja się lub przybija nową folię."

Rachela jak zwykle niezastąpiona. Zawsze pod ręką i zawsze na temat. No,

Rachelo, dzięki Ci wielkie. Rozdarcie ma może 30 cm, więc nieduże. Zakleję. :)

Od razu Wam powiem, że na avatarach dandi nie ma własnych zdjęć. Poprzedni to wiadomo, kto był, a ten, nie wiem, ale nie dyndas, bo dyndas to raczej jak pączek w maśle wygląda. :p

dyndas to raczej jak pączek w maśle wygląda. :p

To oczywiście bzdura. W avatarach jestem ja.Podobnie jak w avatarze Blutki to Blutka - ma dziary na całym ciele i splątane włosy ale tak ma każdy kto większość życia spędza w zakładach penitencjarnych o zaostrzonym rygorze