Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety, wzięłam i tego priva odczytałam .... :-? :wink: :D

Cześć wszystkim :D

No może się nie wygłupiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak przeczytasz jeszcze raz z przymrużonymi oczami to między wierszami wyświetli Ci się to co w tym privie naprawde ważne: wdzięczność za poświęcony czas, ogromna sympatia, i uwielbienie dla twego talentu...

Braza, przecież poprawki o które proszę to... jakieś 43 sekundy roboty dla kogoś o Twoim talencie. Wystłałem też drugiego priva... ale o tym to juz nie napisze , nie, bo po co...

Od razu Wam powiem, że na avatarach dandi nie ma własnych zdjęć. Poprzedni to wiadomo, kto był, a ten, nie wiem, ale nie dyndas, bo dyndas to raczej jak pączek w maśle wygląda. :p

Po przespaniu się ( a właściwie przepłakaniu całej nocy z tym co mi napisała ta podła Blutka ) informuję donośnie że ja się idę nafukać bo:

a) dyndas wymyślony przez Nitubagę pojawił się zbyt często a dyndas mnie obraża.

b) pomówienie jakobym był gruby dotyka mnie do żywego i zabija poczucie mojej w trudzie budowanej już i tak dobitej samooceny.

dziękuję

Witam wszystich a przede wszystkim Dandiego! :)

Oficjalnie jestem tu po raz pierwszy, ale jak obiecałem tak pozostawiam po sobie ślad. Na temat wagi i dyndasa wole się nie wypowiadać. Nie jestem w temacie.

Naprawde szybko rośnie Ci ta chatka a i ten Witek to nie był chyba taki zły podsumowując, co? Wydaje mi się, ze te 2 miesiące to jednak były dość "pracowite" w jego wykonaniu jak i jego ekipy. Chyba za bardzo narzekałeś... ?

W każdym bądź razie jak Gregory i hydraulik - Piotrek będą pracowali takim tempem to nie zdąże się obejrzeć a już na forum będą zdjęcia zatytułowane "KONIEC BUDOWY"

Co do łazienki i drzwi to bardzo podobają mi się te ostatnie! Więcej odwagi :) Daj się ponieść inspiracjom.

Wystarczy jak na pierwszy raz.

Czekam na nowy post.

Pozdrawiam i do następnego komentarza.

W każdym bądź razie jak Gregory i hydraulik - Piotrek będą pracowali takim tępem to nie zdąże się obejrzeć a już na forum będą zdjęcia zatytułowane "KONIEC BUDOWY"

To trochę bardziej skomplikowane ale fakt - Witek, pomijając wszystko inne był szybki

Co do łazienki i drzwi to bardzo podobają mi się te ostatnie! Więcej odwagi :) Daj się ponieść inspiracjom.

Złociutkiej za to w ogóle, pomijając fakt,że do nieczego nam nie pasują 8)

Pozdrawiam i do następnego komentarza

welcome everytime U want 8)

Po przespaniu się ( a właściwie przepłakaniu całej nocy z tym co mi napisała ta podła Blutka ) informuję donośnie że ja się idę nafukać bo:

a) dyndas wymyślony przez Nitubagę pojawił się zbyt często a dyndas mnie obraża.

b) pomówienie jakobym był gruby dotyka mnie do żywego i zabija poczucie mojej w trudzie budowanej już i tak dobitej samooceny.

Wot, jaka drażliwa panienka. 8)

Dyn..dandysie, toż nie napisałam, żeś gruby, ale żeś bliżej pączka, niż nieszczęsny Dean. ;) Ja także jestem bliżej pączka, niż Kyra, a jednak z tym jakoś żyję. :wink:

bliżej pączka, niż nieszczęsny Dean. ;)

Bez względu na to jak bardzo psychopatycznie to brzmi - to nie żaden Dean, to naprawdę ja http://emoty.blox.pl/resource/icon_cry.gif

Motko, chyba zadzwonię do Złociutkiej i powiem, że Ci dokumentnie odwaliło.

Durna!!! Zaczekaj aż przyjedziecie na Podlasie co notabene obiecujecie od miesiąca i zobaczysz mnie LIVE - padniesz rażona moją cudowna aparycją, żelaznymi mięśniami i olśniewającym uśmiechem. Ty myślisz że Złociutka na entelekt poleciała? No daruj...

Bez względu na to jak bardzo psychopatycznie to brzmi - to nie żaden Dean, to naprawdę ja http://emoty.blox.pl/resource/icon_cry.gif

:lol: 8)

Ty myślisz że Złociutka na entelekt poleciała? No daruj...

Uważaj bo Ci Złociutka nie daruje... :evil:

TY SIĘ WEŹMIESZ W KOŃCU ZA UCZCIWĄ ROBOTĘ CZY BĘDZIESZ PO NIESWOIM FORUM ŁAZIĆ? :evil: :evil: :evil:

bliżej pączka, niż nieszczęsny Dean. ;)

Motko, chyba zadzwonię do Złociutkiej i powiem, że Ci dokumentnie odwaliło.

Durna!!! Zaczekaj aż przyjedziecie na Podlasie co notabene obiecujecie od miesiąca i zobaczysz mnie LIVE - padniesz rażona moją cudowna aparycją, żelaznymi mięśniami i olśniewającym uśmiechem. Ty myślisz że Złociutka na entelekt poleciała? No daruj...

Jadę natychmiast!!!!!!!

Jadę natychmiast!!!!!!!

No właśnie - ucieknijmy razem, założymy firmę, Ty będziesz projektować i projektować , ja naganiać i naganiać a jak już będziemy bogaci i będziemy w tym kraju rządzić to znajdziemy tą wstrętną Blutkę i zrobimy jej kuku!