Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza, prrr.... Nie zapominaj, że to kłamca jest. ;)

No naprawdę... Po pierwsze uprawiasz tu OT, za który to wieszasz na biednej Wu psiary, po drugie ja nie kłamię NIGDY!!! A PO TRZECIE... a po trzecie jeszcze nie wiem

hmmm dandi jeszcze czasem mnie wspomni :wink:

Bez względu na to jak bardzo psychopatycznie to brzmi - to nie żaden Dean, to naprawdę ja http://emoty.blox.pl/resource/icon_cry.gif

:lol: 8)

Ty myślisz że Złociutka na entelekt poleciała? No daruj...

Uważaj bo Ci Złociutka nie daruje... :evil:

TY SIĘ WEŹMIESZ W KOŃCU ZA UCZCIWĄ ROBOTĘ CZY BĘDZIESZ PO NIESWOIM FORUM ŁAZIĆ? :evil: :evil: :evil:

Nie odwracaj kota ogonem, mój drogi.

biecujecie od miesiąca i zobaczysz mnie LIVE - padniesz rażona moją cudowna aparycją, żelaznymi mięśniami i olśniewającym uśmiechem. Ty myślisz że Złociutka na entelekt poleciała? No daruj...

Jadę natychmiast!!!!!!!

Braza, prrr.... Nie zapominaj, że to kłamca jest. ;)

Nie da rady, już się rozpędłam .... :-?

No to nara :D

wooow wooow.. jakaż tu zażarta dyskusja nt. cudownej aparycji, żelaznych mięśni i olśniewającego uśmiechu właściciela tychże komentarzy (tudzież braku powyższych przymiotów) :o o przymiotach się nie wypowiadam, ale o inteligencji to już własne zdanie sobie wyrobiłam.. a zatem niezaleznie od aparycji (lepiej jakby nie była cudowna - mąż byłby spokojniejszy :lol: ) miło mi tu zaglądać :D

Witam :D , chciałam powiedzieć że Wasze inspiracje bardzo zbliżone są mym gustom, chciałam również pochwalić szopę - tę, co to na okładce "jak nie budować szop" powinna być :lol: , chciałam także pogratulować pędzącej budowy (aczkolwiek jeszcze nie doczytałam dziennika do końca), a wreszcie chciałam zapytać, czy to Dean jest na zdjęciu w awatarze...ale właśnie doczytałam że to niejaki dyndas. :oops: :roll: :lol: (Przepraszam... :lol: )

W związku z tym (a w zasadzie bez związku) pozdrawiam Złociutką :D i lecę czytać dalej, bo fajnie napisane!

wooow wooow.. jakaż tu zażarta dyskusja nt. cudownej aparycji, żelaznych mięśni i olśniewającego uśmiechu właściciela tychże komentarzy (tudzież braku powyższych przymiotów) :o o przymiotach się nie wypowiadam, ale o inteligencji to już własne zdanie sobie wyrobiłam.. a zatem niezaleznie od aparycji (lepiej jakby nie była cudowna - mąż byłby spokojniejszy :lol: ) miło mi tu zaglądać :D

O JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Skaba, żebyś TY jeszcze głupia była albo brzydka to By sie Blutka ucieszyła a tak... mądra, ładna babeczka mówi, że nie jestem durny jak doniczka. Hmmmm to powinno ją dobić :D

Witam :D , chciałam powiedzieć że Wasze inspiracje bardzo zbliżone są mym gustom

No to gratuluję gustu - wszystko wskazuje na to że jest najwyższych lotów 8)

chciałam zapytać, czy to Dean jest na zdjęciu w awatarze...

nie, to Ja - piszący ten dziennik. I nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.

lecę czytać dalej, bo fajnie napisane!

Dziękuję i zyczę przyjemnej lektury.

dzień dobry :D

Nie prowokuj. 8)

http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif

Dandi, na budowie nic się nie dzieje? Wiatr hula? Kiedy coś robicie?

Teraz Ty nie prowokuj!

Zwieźliśmy blachodachówkę. Okazało się, że o 20 arkuszy za mało. Dokupic się w tym kolorze nie da do końca roku... Nie wiem o co chodzi. Przecież to nie opalizujący ultramaryn sprowadzany z Indii tylko zwykły brązowy więc pewnie teść coś pomieszał. Grzesiek od dachów wejdzie dopiero w poniedziałek z zafoliowaniem i zaraz po tym pokryje mi te folie blachodachówą bo jestem nastepny w kolejce. Do poniedziałku nic - posucha i zieeew. Dziś muszę posprzątać działkę. Sąsiaduje z cmentarzem i jak jutro ludzie przyjada i zobaczą ten burdel to wyjdę na syfiarza jakiegoś.

Blutka coś dzisiaj wolno trybię i nie bardzo wiem co prowokuję mówiąc dzień dobry :o

Wu, Blutka prosi, żebym sam Ci to napisał bo ona nie bardzo wie jak no i sie wstydzi. Otóż, Blutka nie może przełknąć, że w niektórych wątkach na forum każdy dzień od samego poranka zaczyna się tym, że wszyscy sobie dzieńdoberkują i zamiast w komentarzach komentować budowę uprawiają słodkopierdzenie.

Blutka jest boleśnie konkretna i beznadziejnie rzeczowa a niechęć do wylewnych powitań bez wątpienia jest echem trudnego dzieciństwa więc jej daruj.