Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ta nie czyta tylko się po dobra pcha. Nie mam dzieży poza tym to kupańka a nie dzieża. Ale jak chcesz to Ci kupię - u nas na Podlasiu można to kupić w Białowieży bez problemu. Tam ludzie nie mają co robić zimą to takie cudeńka strugają i jeszcze Ci bejcą walną za darmochę 8)

a ta nie czyta tylko się po dobra pcha. Nie mam dzieży poza tym to kupańka a nie dzieża. Ale jak chcesz to Ci kupię - u nas na Podlasiu można to kupić w Białowieży bez problemu. Tam ludzie nie mają co robić zimą to takie cudeńka strugają i jeszcze Ci bejcą walną za darmochę 8)

Porąbało Cię? Mam wziąć NOWĄ dzieżę? NOWĄ? Pobejcowaną na dodatek? W życiu nic śmieszniejszego nie słyszałam. Musiałabym z byka spaść. Mnie interesują tylko stare, używane zgodnie z przeznaczeniem co najmniej 50 lat temu. Jakbym chciała kupić, to bym kupiła. Jaaaa... Nieważne.

Blutka serio chcesz taką? jak chcesz to poszperam - gdzieś się walało tylko musisz sobie to zakonserwować

Nic na siłę. Ja to mogę nawet odrestaurować sama, zagazować korniki i zrobić z tym cuda prawdziwe, bo się na tym znam, ale dzięki. Myślałam, że masz swoją i nie wiesz, co z nią zrobić. ;)

twoją nowoczesną koncepcję domku

hę...?

ten dom to będzie PRL par excellence - w dużym pokoju meblościanka Edyta (na wysoki połysk), ława na niej szkło, między blatem a szkłem serwetka, wazon z plastikowymi kwiatami i ekspozycja kryształów - każdy na oddzielnej serwetce... gdzie tam miejsce na kołowrót?

twoją nowoczesną koncepcję domku

hę...?

ten dom to będzie PRL par excellence - w dużym pokoju meblościanka Edyta (na wysoki połysk), ława na niej szkło, między blatem a szkłem serwetka, wazon z plastikowymi kwiatami i ekspozycja kryształów - każdy na oddzielnej serwetce... gdzie tam miejsce na kołowrót?

między plastikowymi kwiatkami a ekspozycją kryształków?tylko bez serwetki :D

nie będzie boazerii - ściany do połowy będą wybite płytą wiórową tak do wysokości lamperii, potem brązowy pasek a na górze seledynowa farba olejna... może nie pasować do tego kołowrotek.

kołowrotek zawsz można przemalować na olej i siem zgra nie wydziwiaj :lol: :lol: :lol:

Ja normalnie wymiękłam ... takie cuda!!!!!! Skoro nie chcesz dobrowolnie, to siłom wezne te cuda!!!!!!

Niech Cię ręka boska broni je wyrzucić!!!!!!!

łeeeeeee, no nie potom walczył żeby wywalać. Wpakuję na taras żeby sąsiedzi zazdraszczali i będę popijął kawę przędąc i produkując masło w ilości przemysłowej.