Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

prawdę mówiąc trochę zabiły, ale wysłałem wszystko Złociutkiej - jak umierać to razem. Rozwiązaniem jest też to, że postawimy na farbę a te kafle będą tylko miłym dodatkiem tylko, że podłogi nie da się pomalować podobnie jak ściany prysznicowej więc trochę tego będzie. Pomyslę jak to zwymiarować i wtedy zobaczymy jaka okaże sie ostateczna cena za wsystko. W projekcie Brazy nie dominuje ta glazura więc może oistatecznie nie okaże się to wydatkiem przekraczającym nasze możliwości. Zobaczymy.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No no, Braza to ma talent - łazieneczka pikna!

No baaaa, ale jak mi Kaśka cenami rypnęła po głowie to zaczynam sądzić że ta łazienka na zawsze zawiśnie w necie i nigdy nie znajdzie realizacji w moim domu. Chyba trza zacząć nękac Brazę o projekt saloonów łaziebnych w Euforii Cersanitu.

spokojnie - może się mylę, może będzie mała Dandi. Ostatnio Złociutka wyszperała na zakupach w Zarze sukienię dla dziewczynki. Leciała przez cały sklep wrzeszcząc jak wariatka: PATRZ JAKIE PIĘKNEEEEEEEEEEE. na pytanie ILE? Odpowiedziała, że 8 dych (za dwie szmatki koloru szarego zszyte na ramionach i po bokach) - kobiety są zdecydowanie droższe w utrzymaniu. Maćkowi wkładamy bodziak i rajstopy (przy rajstopkach już się wyrywa, wszak to facet) i jest spokój a kobietę trzeba będzie w zamorskie jedwabie przyoblekać i kupować jej futra

...a po 8 roku super plecaczki z barbie i domek dla barbie i konika dla barbie i...wszystko to różowe!

Barbie przeżyję ale nie dam rady zdzierżyć tych upiornych głów do czesania. Są w wersji ludzkiej i końskiej. padłem jak mi się to ostatnio w SMYKU objawiło

tony ciuszków w kolorze różowym, fioletowym lub ewentualnie błękitnym :roll:

ZA NIC!!!!

8) nie zapieraj się tak :roll:

też tak mówiliśmy, a potem przyjdzie do Ciebie takie małe, podobne do żony, zamruga rzęsami długimi i powie: tatusiu, a kupis taką lózową sukienkę??? 8) ploseeee 8)

Już to widzę :lol:

Zmiękniesz, zobaczysz :wink: