Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mało tego przyjdzie taka mała dama zarzuci tatusiowi rączki na szyję powie patrząc głęboko w oczy tatusiu kocham cie sprzeda mokrego całusa i będziesz Dandi na szydełku różową sukienkę dłubał jak sobie zażyczy i jeszcze pokrzykiwał radośnie że masz taka fuchę :lol: :wink:

tony ciuszków w kolorze różowym, fioletowym lub ewentualnie błękitnym :roll:

ZA NIC!!!!

taaaa. tak samo mówiłam.. i mąz też... a teraz wytrwale różowe rajstopki zakłada coby pasowały do różowych kwiatuszków na śliwkowej bluzeczce..

osttanio oddawałam kuzynowi ciuszki Marysia.. jejuuuuu nie miałam pojęcia, że ona tyle tego miała!! a synio to w kilku bodziakach i dwóch parach spodni do roku obskoczył :o :o :o

w sparwie budowlanej - bardzo podoba mi się Euforia Cersanitu :wink:

O, widzę, że jakaś adoracja Blutki tu odchodzi. 8)

Słusznie, dobry gust macie, dobrzy ludzie.

Na budowie u Dandiego wiatr hula, nudy, nie ma po co zaglądać do dziennika, ani komentować, bo przeca chłopina nie umie solidnie blachy wymierzyć, więc teraz pająkom wieje po nogach. :wink:

Zieew.

Dandi, idź żonie nogi wymasuj, herbaty zrób, bo się dzisiaj nalepiła tych leniwych. Należy się jej. 8)

herbaty zrób, bo się dzisiaj nalepiła tych leniwych. Należy się jej. 8)

a ta mi całe życie rodzinne zawsze wybebeszy - nawet to co jadłem na kolację. Wam trzeba te pogaduszki ukrócić.

Blutka znów łże - w przyszłym tygodniu będę miał kanalizację poziomą tylko najpierw muszę co? POSPRZATAĆ. Cały poniedziałek uwijałem się żeby działka wygladała jak luksemburskie ogrody a Piotrek Szajba wlazł w sobotę popatrzył i stwierdził, że jak mamy kłaść kanalizę to trzeba to wszystko doprowadzić do porządku. Idę się zabić.

w przyszłym tygodniu będę miał kanalizację poziomą tylko najpierw muszę co? POSPRZATAĆ. Cały poniedziałek uwijałem się żeby działka wygladała jak luksemburskie ogrody a Piotrek Szajba wlazł w sobotę popatrzył i stwierdził, że jak mamy kłaść kanalizę to trzeba to wszystko doprowadzić do porządku. Idę się zabić.

Porąbało ich? Mi kolesie od kanalizy sami z łopatą biegali i równali, sprzątali, etc.

no nie - nie porąbało ale przed garażem gdzie ma wychodzic rura jest centralnie mega kupa pobitych cegieł wysokości mojej a ja jestem wysoki jak Arnold. W domu gdzie mają wychodzić inne rureczki - pizdeczki leżą stemple, kawałki drzewa z więźby i ogólnie cała masa drewnianego złomu. Tam naprawdę nie idzie czegokolwiek robić. Domostwo i tak trzeba oczyścić bo wkrótce zagęszczarki i chudziak więc bez sensu żeby zalegało tylko gdzie ja to złożę żeby schło a nie mokło...?