Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witek wszystkie cegły pobite walił pod garaż a tam ma wyłazić ta rura kanalizacyjna więc wczoraj pod osłoną nocy cały ten gruz przewieźliśmy za dom a było tego roboty na 4 godziny. Ja tam lubię takie zabawy na budowie. Śnieg sypał wesolutko, kolega klął że jutro TO ON NA PEWNO BĘDZIE MIAŁ ZAKWASY...

Kapitanie Ty już przetrzeźwiałeś po wojażach?

i dlaczego ja nie dostaję powiadomień o wpisach do moich własnych komentarzy? przez to myślę zawsze że wszyscy mnie opuścili

...Kapitanie Ty już przetrzeźwiałeś po wojażach?

Robię co mogę :) (a góralskiej kapeli to nawet stówę extra dałem, ale transmisja się i tak nie udała - Dandiowy odbiornik widocznie nie lubi góralskejmuzyki)

...i dlaczego ja nie dostaję powiadomień o wpisach do moich własnych komentarzy?...

Ja nie dostaję ostatnio większości powiadomień, czasem jakieś cyknie, bywa, że o odpowiedzi na post sprzed kilku miesięcy :o

Robię co mogę :) (a góralskiej kapeli to nawet stówę extra dałem, ale transmisja się i tak nie udała - Dandiowy odbiornik widocznie nie lubi góralskejmuzyki)

ja mam po prostu głupi zwyczaj wyciszania dzwonków ze względu na nastepcę tronu. więc jak już zobaczyłem połączenie nieodebrane od Ciebie płakałem ... niestety to było rano więc spałeś nawalony a kapela z Krupówek przestała grać

dokładnie tak - tak naprawdę nie mam żadnej zony ani syna, nikt nie jest ze mną w ciąży a osoba pisząca pod nickiem Złociutka to też ja. Mam 54 lata i jestem obleśnym starym dziadem w siatkowej koszulce i szarych rozciagniętych gaciach o których trąbią reklamy społeczne p.t. UWAGA NA ZBOCZEŃCÓW W NECIE. A ten dom który pokazuję w dzienniku to tez nie mój ale jak Ty do tego wszystkiego doszłaś???