Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i

jak nie miałem, prezentu ytak nie mam :-?

SŁUCHAJCIE ALE KAMYK SIĘ WCZORAJ NABĄBOLIŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ DZIS PEWNIE CAŁY DZIEŃ BĘZIE RZYGAŁ

A ja mam już rozłożoną kanalizację i straszny pierdolnik przez to na działce. Rurę dociągnęli do ulicy na głębokości 1,7 po czym wszystko zasypali. Oczywiście ziemia jest spulchniona a wciąz pada deszcz - cudeńko. Można się utopić a jutro z teściem lejemy fundament pod ogrodzenie. Spróbuję zatem kilka razy wepchnąć go w błoto... tak dla hecy 8)

Jakieś zdięcie by siem przydało "Dandi w roli operatora sprzętu budowlanego" :wink: :lol: :lol: :lol:

Zdjęcia w dzienniku. W razie gdybyś Kamyku na którymś zauważył wystającą z błota nogę, to moja. Ugrzęzłem i tak mnie zostawili.

Gdyby nie to, że wczoraj wieczorem udało mi się wyrwać na basen i skorzystać z sauny, nie przywlukłbym się dziś do pracy. W dodatku mam inny problem: Wracam wczoraj z basenu około 22: cośtam i co zastaję w łóżku? Obok mojej dziewczyny śpi jakis facet, w dodatku nie pierwszy raz zastaję go obok żony - przystojniaczek, to mu trzeba przyznać. Ma około metra wzrostu, bląd łepetynę, nadobną buzię, pomarańczową piżamkę i lezy rozwalony na mojej poduszce wesoło pochrapując.

Znów dziś spałem na kanapie czego nienawidzę.

W dodatku to ciacho co je ostatnio znajduję w moim łózku, dostaje gwałtownie górnych czwórek i o ile ja sie dobrze znam na dziąsłach też trójek więc od północy co godzinę mieliśmy ryk.

Gdybym zatem w którymś z moich dziesiejszych postów napisał tak :

ajcgnpoinwfhpvnhgpeuierg;aogijgoi;arsjg;oiejgejgu9ewuc]9vmetg9metcmgoe

to znaczy że zasnąłem na klawiaturze.

PS: co dostaliście od Mikołaja?

Do mnie Mikołaj przychodzi w Wigilię. 8)

Ale skoro koniecznie chcesz mi coś kupić, to niech Ci będzie. Zgadzam się.

jakoś specjalnie mnie nie dziwi, że Mikołaj do Ciebie nie zajrzał... a ja , owszem, skorzystam z fakultetu i kupię Ci coś... wszyscy coś dostali a Ty tylko rózgę... szkoda Blusi...