Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

CZY ZIMĄ KŁADZIE SIĘ TYNKI, NO KŁADZIE SIĘ CZY SIĘ NIE KŁADZIE?? GŁUPIEJE I NA PEWNO MI SIE POGORSZY

niech mi ktoś powie bo tynkarze mówią że nie ma problemu ale jakoś mi logicznie nie gra

mnie się kładły zimą 8) i nadal som 8)

Cze brzydalu 8)

Witam:) całe przedpołudnie spędziłąm na czytaniu Twojego dziennika:) Czy Ty pisujesz moze książki? A moze do gazety...?? :) W kazdym badz razie swietnie sie Ciebioe czyta:) Mam kilka pytań i spostrzeżeń: lazienka na górze: jaka duza bo kształtem podobna do mojej i bardzo mi sie podoba projekt Brazy:) Po drugie klimat Twojego domku...z inspiracji wygląda ze lubisz klimat nowoczesny ale tez taki rustykalny?..salon z tego co zauwazyłam bedzie w klimacie nowoczesnym..surowym i Japońskim jak to mój małz nazywa, a kuchnia i jadalnia własnie w stylu rustykalnym:) Swietne połączenie! Wracajac do łazienki górnej: jaką wanne planujesz wstawic? Ja ciagle sie borykam nad wyborem naroznikowej badz owalnej postawionej na srodku...chyba usmiechne sie do Brazy po raz kolejny.

Pozdrawiam

iwett

dzięki za miłe słowa pod adresem dziennika - ten styl pisania jest efektem lekomanii i tego, że dużo piję. Próbuję dogonić Witkacego ale jakoś mi się tak nie w tę stronę dryfuje. Trudno - nic nie poradzę dlatego godząc się ze swoim losem oddałem sie bez reszty forumowej grafomanii.

Jeżeli chodzi o łazienkę. na początek planowaliśmy wannę wolnostojącą - taką o jakiej piszesz ale po pierwsze, w łazience mimo, że dużej, byłaby cała masa niewykorzystanego miejsca, po drugie zaś narożne wanny są dużo większe i wygodniejsze dlatego jednak narożna dokładnie w tym miejscu w którym wrysowała mi ją Braza.

Zapraszam częściej o ile oczywiście ta budowa nie doprowadzi mnie do samobójstwa lub co gorsza łupieżu