Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo z podłogówką to wiesz jak jest, najlepiej kafelki a jak drewno to cienkie i egzotyczne, i to tez nie każde

W połowie totalna bzd ..hmmm echh..w polowie nieprawda..uff..

wuska ja kcem Twe gg kuniecznie..wis..

Witanko..pracy mom duzio smihom zarpos nach gliwitz-mikolow-katowitz- chorzóff..echh..pinondze tsa pokasować i psyjsec siem co me orły porobily..

wuska ja kcem Twe gg kuniecznie..wis..

Witanko..pracy mom duzio smihom zarpos nach gliwitz-mikolow-katowitz- chorzóff..echh..pinondze tsa pokasować i psyjsec siem co me orły porobily..

jo tyz chca wu tak lekko niesmialo :oops: :)

te, biolo mycha :wink: fajno mosz traska , szkoda zech nie jest jeszcze w doma , bo bych cie na kawa zaprosiula :oops:

dandi , ty sie nie gniewaj , ze ja takie prywatne sprawy zalatwiam w twoich komentach :oops:

witaj w moich komentarzach. Uprzedzam tylko, że ten wątek to pułapka - bo tu można mówić tylko o budowie i jej pochodnych. Jeżeli się zboczy z tematu komputer strzela laserem między oczy - nic na to nie poradzę.

dandi , ty sie nie gniewaj , ze ja takie prywatne sprawy zalatwiam w twoich komentach :oops:

witaj w moich komentarzach. Uprzedzam tylko, że ten wątek to pułapka - bo tu można mówić tylko o budowie i jej pochodnych. Jeżeli się zboczy z tematu komputer strzela laserem między oczy - nic na to nie poradzę.

jakby co to ja z wu wymienialam informacje na temat ...kontaktow i wtyczek :roll: