Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rachela nie chodzi o wożenie przez tatusia na saneczkach ale o szczególny nastrój tych dni który na tej kartce - przez niektórych uznawanej za cukierkową - jest całkiem dobrze oddany na tej kartce jest wszystko o czym marzy większość z nas przytulny dom, ubrana choinka, bałwanek ulepiony przez dzieci ciepło i magia Świąt a to że komuś to nie odpowiada nie upoważnie do posądzania innych o problemy emocjonalne

i nie chodzi o to czy Blutka uraziła mnie czy nie tylko o to że każdy może na swój sposób wyrażać co czuje w święta i nie usłyszeć od razu analizy psychologicznej

dajcie se buzi albo po buzi (w zaleznosci od upodoban) i gatarka :D

P.S:lubie takie obrazki :oops:

i dobrze mi z tym :D

deepesie lubie i wu , i ducha, i depiego i rachele, i malucha i innych

a blutke dopiero poznaje 8)

jak dla mnie oziembla jest :-? (jak moja byla tesciowa 8) , ale miala tez kobieta wiele zalet :p )

ale ja to w ogóle nadpobudliwa emocjonalnie jestem :lol:

Rachela nie chodzi o wożenie przez tatusia na saneczkach ale o szczególny nastrój tych dni który na tej kartce - przez niektórych uznawanej za cukierkową - jest całkiem dobrze oddany na tej kartce jest wszystko o czym marzy większość z nas przytulny dom, ubrana choinka, bałwanek ulepiony przez dzieci ciepło i magia Świąt a to że komuś to nie odpowiada nie upoważnie do posądzania innych o problemy emocjonalne

i nie chodzi o to czy Blutka uraziła mnie czy nie tylko o to że każdy może na swój sposób wyrażać co czuje w święta i nie usłyszeć od razu analizy psychologicznej

o to to to

normalnie Swieta sa tak magiczne, ze je uwielbiam

normalnie troche oschla jestem ale w swiieta miekne :wink: :wink: