Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej hej! w sprawie kuchni to ja głosuję za 1 z wypełenieniem luki pod oknem.. przyznam, że ja mam złe doświadzcenia z szafką z łamanymi drzwiami, a z koszem obrotowym też średnie, ale są jeszcze inne rozwiązania.. teraz spróbuję z magic corner czy le mans.. zostawiłabym ten zlew przy oknie.. narożne nie bardzo mi się podobają.. i wydaje mi się, że blatu roboczego w tym układzie będzie wystarczająco..

no to czyni brak przecinka heheeh...w styczniu zyczenia..

moj kuzyn sie hajtał w siemiatyczach..w cerkwi kurcze..hmm jakies 12 lat temu pamietam ze swiadkowie mieli przerabane.osobiscie nie lubie takich szopek i wojuje z wszelakimi zabobonami jakis tam wiar przeróżnych od chrzescijanstwa po inne islamy ...To pamiętam że , cała ceremonia była bardzo deche 8)

dzień dobry :D

w kwestii kuchni to jeszcz powiem Ci tak Dandysie że jak się wprowadzaliśmy do naszego obecnego mieszkania to mieliśmy wyobrażenie jakie mają być meble i co chcemy i wydawała nam się piękna ta wymyślona przez nas kuchnia a potem przyszedł facet ze studia kuchennego w którym zamawialiśmy meble pomierzył posłuchał co mieliśmy do powiedzenia popatrzył potem nas olał i zabrał się za rysowanie a z nami gadała jego żona facet skończył rysować pokazał obrazek a nam kopara opadła bo w porównaniu z tym co nam się wydawało super to co on zaproponował było idealne :lol: a że tysia droższe niż to o czym myśleliśmy to już tak tylko z lekka nam przeszkadzało :wink:

Ja wiem, ze Wy dopiero za jakiś czas Świętujecie , ale ja zawczasu coby się potem nie spóźnić :wink: :D , więc:

Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?

Hula po polach i szumi w lesie,

Jak stuka w okna, wchodzi w kominy

I obserwuje dziecięce miny?

Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,

Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.

http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gif

Z najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara

http://www.e-kartki.net/kartki/big/113539320015.jpg

Świąt białych, pachnących choinką,

skrzypiących śniegiem pod butami,

Świąt dających radość i odpoczynek,

pełnych niespodziewanych prezentów,

wyjątkowych chwil spędzonych

w gronie rodzinnym

oraz nieustających sukcesów w Nowym Roku! :D

życzy Monika :D

ponieważ dandi nie chce dac mi rzutu z wymiarami bede sie produkowac werbalnie, a to mi wychodzi róznie

1.wysoka zabudowa przed barkiem i lodówka są trochę za ciężkie, lepiej dać taką wysoką zabudowę tylko z jednej strony

no i na pewno nie przed barkiem

2.narożny zlew jest niewygodny

3.jak ładnie zakonczyc ciag szafek wiszących jesli ostatnia jest narożna?

4.zlew pod oknem daje duzy blat roboczy

5. koło kuchenki potrzebne jest minimum 40 cm z każdej strony

6. moja sugestia- uprościć wszystko, szafki górne albo takie albo śmakie, a nie wszystko co mozna dostac w ikei