gusiolek_w 25.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam, prosze o info jakiej firmy jest ta cudna wanna którą wybrałaś, i jaki model. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.07.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] slicznie !!! z niecierpliwoscia czekam na realizacje tej kuchni http://forum.muratordom.pl/uzytkownik88709.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 06.07.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam, prosze o info jakiej firmy jest ta cudna wanna którą wybrałaś, i jaki model. Z góry dziękuję gusiolek nasza wanna to victory spa model elba, a czy ona taka cudna?? jak na mój gust jest trochę za wysoka, ma chyba 67cm(wyższa niż standardowe) ale miała być kanciata i jest;) phans co do kominów to ten pomiędzy łazienką i kuchnią jest postawiony z kształtek wentylacyjnych i na dachu są same kominki wentylacyjne, tak samo ten z wentylacją dolnej łazienki i garażu, pozostałe 2kominy są zgodnie z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 07.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, prosze o info jakiej firmy jest ta cudna wanna którą wybrałaś, i jaki model. Z góry dziękuję gusiolek nasza wanna to victory spa model elba, a czy ona taka cudna?? jak na mój gust jest trochę za wysoka, ma chyba 67cm(wyższa niż standardowe) ale miała być kanciata i jest;) phans co do kominów to ten pomiędzy łazienką i kuchnią jest postawiony z kształtek wentylacyjnych i na dachu są same kominki wentylacyjne, tak samo ten z wentylacją dolnej łazienki i garażu, pozostałe 2kominy są zgodnie z projektem No własnie cudna bo nie prostokątna a kanciata!!! taka jest mi potrzebna, tylko podaj cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 09.07.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 zapłaciłam za nią 1850 zł po rabacie ale w necie widziałam troszkę tańsze, coś koło 1600 zl, mam nadzieję,że będzie wygodna(na taką wygląda) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 07.03.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witaj Maciejko Szukam projektu w tym stylu i tak trafiłam na Twój dziennik, mam tylko nadzieję, że jeszcze tu zaglądasz . Czy mogłabyś mi napisać, jakie wymiary ma kuchnia i okno w kuchni? Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts