Gość Alicja1 24.09.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Stronę zewnętrzną okna obkleiliśmy taśmą malarską, żeby przy piankowaniu nie zabrudzić okien.Pod wpływem słońca po zdarciu taśmy został klej w niektórych mniejscach małe kawałki taśmy.Proszę o radę jak to usunąć nie uszkodzając okna.Dodam,że okna są drewnianę a powłoka lakierowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 24.09.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Delikatnie watką z bezyną ekstrakcyjną. Jeśli boisz się o lakier, spróbuj w mniej widocznym miejscu, ale moim zdaniem, benzyna nie rusza takiego lakieru. Natomiast nitro, czy aceton odwrotnie - rozpuszczą lakier, a nie ruszą kleju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pymar 24.09.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Witam było już coś na ten temat na Forum. Z tego co pamiętam, ktoś polecał taki środek w sprayu LABEL OFF ( mogłem pomylić pisownię). pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 24.09.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Ja polecałem i nie pomyliłeś pisowni. Labell off. Ja kupuje w sklepie z podzespołami elektronicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ala1 25.09.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.09.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 a ja zmyłam wszystko bez problemu naftą kosmetyczą kupioną za grosze w aptece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts