mme33 15.07.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Proszę o radę odnośnie drzwi.Mam na uwadzę firmę Adeco-drzwi aluminiowe lub drewniane Urzędowskiego Chodzi o prosty nowoczesny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleszczu 16.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Przeciez to bedzie Twoj dom i Ty bedziesz codziennie patrzyl na drzwi, ktore sam sobie powinienes wybrac. To nie forumowicze beda je ogladac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 16.07.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Kleszczu mam na myśli materia-czy aluminiowe czy drewniane A tak wogóle to właśnie dzisiaj zamówiłam Urzędowskiego i są cudne.Jakość na oko też rewelka :wink:Znajomi też je zachwalają. Wracając do Adeco to klapa-trzeba zamawiać w ciemno gdyż nie mają nawet co pokazać w Oknoplast. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleszczu 16.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Aha tu chodzi o materiał. A to przepraszam Zmylił mnie ten prosty nowoczesny styl i myślałem, że chcesz żeby ktoś Ci podesłał fajne wzory Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BZYQ 30.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 jakie by to drewno nie było, to bedzie pracować, nawet klejonka,i w efekcie sie wypaczą, a drzwi zewnętrzne nie maja najlepszych warunkóww srodku sucho i ciepło, na zewnatrz wilgotno, zimno... ja stawiam na stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 A dlaczego myślisz, że drewniane muszą się wypaczać? Przez całe wieki stosowano (i stosuje się nadal) drzwi wejściowe drewniane i chyba nie chcesz powiedzieć, że wszystkie są powypaczane. Jeśli są odpowiednio wykonane, z odpowiednio przygotowanego drewna, to nic się z nimi nie dzieje! A ze stalowymi też bywa różnie. Jeśli są bezprzylgowe, wystawione na stronę południową, to przy mocnym słońcu potrafią się rozprężać i do wieczora utrudniać wchodzenie (przypadek oglądany u znajomych). Wszystko zależy od wykonania i jakości materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 11.08.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Ostatecznie kupiliśmy drzwi drewniane Urzędowskiego.Mają być w połowie września.Są piekne i solidnie wykonane.Znajomy ma takie od trzech lat i same plusy:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 11.08.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Ostatecznie kupiliśmy drzwi drewniane Urzędowskiego.Mają być w połowie września. Są piekne i solidnie wykonane.Znajomy ma takie od trzech lat i same plusy:) PozdrawiamI ja mam takie .Maja ponad rok i trzymaja sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 12.08.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ...Ostatecznie kupiliśmy drzwi drewniane Urzędowskiego... Są piekne i solidnie wykonane.Znajomy ma takie od trzech lat i same plusy:) Pozdrawiam Zgadzam się w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Ostatecznie kupiliśmy drzwi drewniane Urzędowskiego.Mają być w połowie września. Są piekne i solidnie wykonane.Znajomy ma takie od trzech lat i same plusy:) Pozdrawiam Myslę ze powinnaś być zadowolona (oczywiscie po montazu). Gratuluje wyboru, bo ja osobiscie nie widze lepszych drzwi, co nie znaczy ze nikt takich nie produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 11.09.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Drzwi już zamontowane i są cudne,solidne i prezentują się rewelacyjnie Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Drzwi już zamontowane i są cudne,solidne i prezentują się rewelacyjnie Dzieki za odpowiedzi. A to moze nam je pokazesz wklejajac fotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 19.09.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.09.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No:) mysle ze są ok. Ten model często się podoba moim klientom, ale najważniejsze by podobał się Tobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 19.09.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A co Tobie Finlandio się podoba????????Faktem jest,że rzeczywiście ten wzór stał sie popularny,w szczególności drzwi wewnętrznych,ale co do jakości,to Urzędowski się postarał;)I to jest ważne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A co Tobie Finlandio się podoba???????? Faktem jest,że rzeczywiście ten wzór stał sie popularny,w szczególności drzwi wewnętrznych,ale co do jakości,to Urzędowski się postarał;)I to jest ważne!!! Nie chciałbym zapeszyć, ale Urzedowskiemu udało się. Udaje mu się tak od ładnych paru lat:) A powaznie - dla mnie jest to stolarka z najładniejszą linią wykończenia. I nie mówię tego jako sprzedawca, a ktoś kto od paru też lat czerpie radość z każdych drzwi które montuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts