asiulek123 15.07.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam! Pytanie zawarłam w temacie ale uściślę. Czy w obydwu łazienkach w bloku ( wc + toaleta) powinnam położyć tę samą kolekcję płytek czy różne? Zdania są podzielone i ciekawi mnie jak Wy macie u siebie. Łazienki są niewielkie i myślałam w obu położyć płytki alabastrino tubądzina z zastosowaniem róznych dekorów. Czas mnie nagli, remont zaczęty a płytki jeszcze nie zamówione Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 15.07.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A pokoje masz wszystkie tak samo pomalowane ? To chyba bez znaczenia - ta sama kolekcja, czy różne - ma ci się podobać. Nikt nie wchodzi jednocześnie do łazienki i toalety, więc ryzyko dostania oczopląsu przy innych płytkach jest znikome U mnie w bloku są różne, choć jedne i drugie jasne, bo pomieszczenia nikczemnych rozmiarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts