Aniek 15.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Mam prośbę o pomoc w sprawie malowania ścian na poddaszu. Jak dobrać kolory, jak pomalować skosy a jak ściany szczytowe. Podzielcie się swoimi doświadczeniami i zdjęciami swoich domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ... Jak dobrać kolory, jak pomalować skosy a jak ściany szczytowe ... skos na biało - sciany pastelowy wrzos z tym, ze osobiscie nie podoba mi sie taki zestaw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 15.07.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 U mnie sufity i skosy białe, ściany - w każdym pomieszczeniu inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot1 15.07.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 skosy i sufit biało. Ściany dowolny kolor najlepiej jasny pastelowy wrzosowy albo jakiś inny kolorek.Ładnie wygląda też pokój malowany na na dwie barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Właśnie jesteśmy w trakcie malowania poddasza. Skosy i sufit malujemy tym samym kolorem, ale rozjaśnionym. Efekt bardzo nam się podoba. Farby mieszamy na miejscu, więc jak coś jest za ciemne można dolać białej, jak za jasne dodać pigmentu. Próby robimy na fragmencie ściany, przyspieszone suszenie suszarką do włosów i decyzja czy kolor odpowiada, czy rozjaśniamy. Fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.07.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 skos na biało - sciany pastelowy wrzos z tym, ze osobiscie nie podoba mi sie taki zestaw ... samo wyszlo ? ja tez mam skos bialy - sciana bardzo bardzo rozbielony wrzos - no moze lawenda I do tego takie jasniejsze ciapy - pociagniete perlowa bejca .. I tez nie jestem przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciunie 15.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam ja mam malowane skosy na jedwabny popiel - dekoral, bardzo jasny, ścianę z oknem w kolorze jagodowe lato (ciemny róż-jagodowy) i obniżony sufit szczytowy z reflektorkami 6X50 - w kolorze jagodowe lato.... załączam zdjęcia i zapraszam do kometarzy: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b91f1637631da5e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4f66ac14450addf.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/53133a81b6d0c604.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniek 15.07.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Bardzo podoba mi sie ten kolorek jagodowy, moja córcia chce mieć różowy pokoik i muszę ten jej róż czymś złamać żeby nie zwariować z nadmiaru słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts