Muckaxxx1 15.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Prosze pilnie o rade;nie wiem jaki tynk wewnetrzny jest lepszy ;gipsowy czy cementowo-wapienny.Jak wygladaja koszty.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Tynki to rzecz gustu. Zrób tak jaki chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mart 3210 16.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Prosze pilnie o rade;nie wiem jaki tynk wewnetrzny jest lepszy ;gipsowy czy cementowo-wapienny.Jak wygladaja koszty. Dziekuje Wystarczy że przeszukasz to forum a znajdziesz odpowiedz na sw pytanie.Mi się wydaje że c-w zacierany na gładko drobnym piaskiem jest najlepszy.A ceny są zróżnicowane na rynku usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 16.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Popieram przedmówcę. Sam mam tynki cw zacierane pisakiem kwarcowym. Nie ma wielkiej różnicy w gładkości od gipsowych, a są mocniejsze. Gdzieś na formum jest sondaż na ten temat i mniej więcej 60 procent ludzi takie wybrało. Koszty wykonania podobne do gipsowych.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts