melquiades 20.01.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam wszystkich budujących w okolicy Wadowic. Fajnie, że jest miejsce na tym forum, gdzie można wymienić się informacjami dot. budowy w naszym regionie. My z żoną planujemy ruszyć z budową czerwiec/lipec wg projektu Modrzyk z pracowni Archeton. Prosty w budowie domek. Działka już jest w Witanowicach (piękny widok na Babią). Teraz jestem na etapie poszukiwania firmy, która zrealizuje budowę do stanu surowego przykrytego. oj trudne to rozmowy trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melquiades 21.01.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ach witam ziomala A gdzie to w Witanowicach ?- bo Ja na Radwanach HiHi Mam namiar na firmę dla \Ciebie. pozdrowionka prawe sąsiad My nad cmentarzem Co to za firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgal1 26.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam czy ktoś zna firmę PATBUD Dariusza Myśliwca, czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Bardzo proszę o informację, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 28.01.2010 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Proszę podajcie namiary na sprawdzone firmy od co , kanalizacji, wody z okolic Wadowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 09.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Czy nikt z Was nie robił co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoholk44 08.06.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Przyłącze wodne i kanalizacyjne robił mi Mieczysław Stybak można go wygoogolać. Szybko i sprawnie. Same instalacje wewnątrz budynku robiła mi firma Interkoma z Andrychowa. Wiem że trochę późno odpowiadam ale może ktoś inny skorzysta. Jak tam Wasze budowy, na jakim etapie jesteście ? U mnie zrobione instalacje, tynki i wylewki. Zabieramy się za elewacje, taras i gładzie. Już bliżej niż dalej do końca budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 16.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Heh ! my już od stycznia mieszkamy i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts