nikuś 28.04.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nasze fundamenty to prawie schron, no cóż, przynajmniej mamy solidną podstawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetkaWi 29.04.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Do BetkaWi My zaczęłliśmy papierkologię 25 czerwca (data na odpisie z planu zagospodarowania) a pozwolenie mamy z datą 17 grudnia. Mieliśmy architekta z wadowic, ale nie polecam, zresztą poruszałam ten temat na forum Pytałam w kilku miejscach ale wszyscy mówią to samo w praktyce wychodzi inaczej (dłużej i drożej) szukaj wśród znajomych pytaj i jeszce raz pytaj, czasami lepiej znaleźć kogoś na "wsi" podobno w Spytkowicach jest gościu Ok ale nie znam namiarów i nie miałam z nim nic wspólnego. Czyli pytać i szukać Nikuś dziękuję bardzo za odpowiedź. Niestety tak to się wlecze z tymi papierami. Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytcia 29.04.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam! Proszę o poradę dotyczącą biur projektowych z Wadowic - chodzi mi o adaptację projektu lub projekt przewidziany na działkę na spadzie. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Zamierzamy się budować w Stryszowie, działka na spadzie, niewielka o wymiarach 23m x 54m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytcia 29.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Docent a możesz mi powiedzieć ile taka adaptacja Was kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoholk44 06.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 My papierologię zaczęliśmy w lutym, dzisiaj odebrałem pozwolenie na budowę.W czerwcu ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 06.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 gdzie w okolicach wadowic-andrychowa wypożyczają wibratory/zagęszczarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 06.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 hoholk44 to szybko załatwiliście wszystko, mieliście dobrego architekta, bo na pozwolenie nie czekaliśmy długo tylko ten nasz architekt był od 7-miu boleści Pozdrawiam wszystkich budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoholk44 06.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Szybko papiery przepchał to fakt, natomiast cała reszta była na trójkę, bez rewelacji (projekt indywidualny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 07.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 znacie kogoś z TIREM i naczepa - potrzebuje przywieźć dwa zestawy palet z pustakami z głogowa małopolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoholk44 08.05.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wiem że Beskidus prowadzi tego typu usługi ale nie znam cen. Trzeba by zadzwonić i zapytać http://www.beskidus.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 08.05.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzieki, numery spisalem ,bede dzwonil po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 12.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 p. Mrowiec ma też koparkę, nam kopał fundamenty. Miał też nam przywzieźć ziemię, ale pogoda pokrzyżowała plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 12.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 He he mnie wozi już ziemię drugi rok . Ja kopałem ostrówkiem po 65 za godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 13.05.2009 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dzwonilem do niego, mówil ze nie ma sprawy, cena 2,5PLN za każdy km, wiec z tego co wiem, spedycja tyle kosztuje, ale liczą w jedną strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 13.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 docent, przeczytałam, że jesteś z Witanowic, co cię tak wzięło na Roków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 13.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pytam bo ja jestem z Babicy i chyba Witanowice bardziej mi się podobają, ale rzeczywiście Roków ma wiele plusów głównie ten dojazd do Wadowic, to rozumiem że nie budujesz się przy głównej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 13.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jeszcze jedno mi się nasunęło z wodą to chyba będzie krucho z tego co wiem to pożal się boże wodociąg wiejski już dawno nie wystarcza, do wody miejskiej też nie jest łatwo sie podpiąć (jest doprowadzona do Dworu) trzeba będzie kopać studnię a i to nie jest łatwe Czermak kopał głębinowe i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoholk44 18.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jaką koparką dysponuje Pan Mrowiec i ile brał za godzinę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 18.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jak dobrze pamiętam to 70 zł/h kopareczka jest taka fajna mała(chyba JCB), dobra na nieduże działki, no i lepsza niż ostrówek (tym ustrojstwem ściągaliśmy humus) mój M mówi, że jest dobra ta koparka;Tą koprkę to obsługuje jego syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 29.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witamy ponownie....budujemy się w Wadowicach....w chwili obecnej czekamy na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę.Zapraszamy do naszego dziennika i do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts