wojtek z małopolski 15.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dobry wieczór, przymierzam się do instalacji w nowo budowanym domu kominka (dovre lub jotul) z systemem dgp. W związku z tym szukam solidnej i znającej się na rzeczy ekipy z okolic Krakowa. Byłbym wdzięczny za informacje na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 15.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a dlaczego nie zastosujesz jotula z zespołem wodnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.07.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a dlaczego nie zastosujesz jotula z zespołem wodnym ?Bo może nie wszyscy chcą mieć zespołu wodnego (jaka ładna nazwa ) Ja też będę miał Dovre z DGP, bo tak chcę mieć. Niestety w okolicy Wrocławia więc nie pomogę autorowi wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts