piotr.nowy 15.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witam ! Pytanie jak w temacie : jaka jest minimalna dopuszczalna odległość między inst. elektryczną a wodną. Mam wodociąg wzdłuż granicy działki(po mojej stronie granicy) a równolegle muszę pociągnąć przewód energetyczny. Ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.07.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ktoś wie ? Archiwum bardzo dużo wie. Podobny temat był niedawno omawiany nawet - chodziło o instalacje w jednym wykopie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2610444#2610444 O ile ja dobrze pamiętam to musi być 0,7m odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 16.07.2008 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dzięki Trociu ! Właśnie dostałem nowego Muratora i jak na zawołanie wszystko napisane... P.S. Dla zainteresowanych: wodociąg od kabli - 0,8 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts