paulowawa 15.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 mam do Was pytanie, czy ktos zna osobe ktora przygotuje szczegółową wycene kosztów budowy (materiały i robocizna) ??Słyszałem że taka usługa kosztuje ok 500 zł czy ktos może to potwierdzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 16.07.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Po prostu wejdź do sieci i w google wpisz np kosztorysy budowlane w-wa lub kosztorysy budowlane Mińsk Maz. Powinno pomóc. Cen takich usług nie znam. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.07.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja również znam taka osobę. Płaciłem jej nawet 100zł za kosztorys - bardziej chodziło mi o zestawienie materiałów niż o ceny stąd taka cena za zrobienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karim 16.11.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 WitamJa również mam taka sama prosbe co Paulowawa. Namiary do osoby, która tanio wycenia budowe domu (robocizna+materiał). Z góry dziekujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts