Gość Eva-wroclaw 24.09.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 [W domku po niemieckim ,posiadam taras nad pokojem goscinnym (okolo 25m2 calosc dobudowana w latach 70 ). Mam 0 pomyslu jak to w koncu porzadnie zrobic-( ocieplic,zaizolowac,wybetonowac,) jedynie co wiem to zamiast kafli ,dala bym deski .Potrzebuje FACHOWCA ! color=red][/color]EVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 [W domku po niemieckim ,posiadam taras nad pokojem goscinnym (okolo 25m2 calosc dobudowana w latach 70 ). Mam 0 pomyslu jak to w koncu porzadnie zrobic-( ocieplic,zaizolowac,wybetonowac,) jedynie co wiem to zamiast kafli ,dala bym deski .Potrzebuje FACHOWCA ! color=red][/color]EVA nikt nie ma pojecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izak 26.09.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Na takim tarasie należy położyć hydroizolację, na styku taras - ściana dodatkowo dać taśmę. na to styropian około 20cm jeśli strop nie jest w ogóle ocieplony. Na to wylewka ok. 4 cm ze spadkiem i warstwa wykończeniowa. Nie zapomnij o obróbkach balacharskich wokół krawędzi tarasu. Nie rób tego sama tylko przy pomocy fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Na takim tarasie należy położyć hydroizolację, na styku taras - ściana dodatkowo dać taśmę. na to styropian około 20cm jeśli strop nie jest w ogóle ocieplony. Na to wylewka ok. 4 cm ze spadkiem i warstwa wykończeniowa. Nie zapomnij o obróbkach balacharskich wokół krawędzi tarasu. Nie rób tego sama tylko przy pomocy fachowca. IZAK KTO CIĘ UPOWAŻNIŁ DO DAWANIA TAKICH RAD BY NA STYROPIAN 20 CM DAC 4 CM PODKŁADU ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc 27.09.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 FACHOWCY gdzie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts