mhk 06.08.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no dzieci lazienka! - jeszcze jest troche do zrobienia - ale jak zawsze efekt koncowy bedzie widoczny duuuuuuzo pozniej!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Hej. Jestem pod wrazeniem odręcznego projektu łazienki , co za profesjonalny szkic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 verunia prosze sie nie smiac to jest profesjonalny projekt!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No świetnie A ściana w sypialni zostaje???? Jak urlop upłynął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 czesc brazunia - sciana zostaje - w koncu namowilam tez malza zeby podloga zostala - stw ze wlasciwie nie bedzi ejej widac - duze lozko jaki dywanik - jakies firanki czy cos i guzik z tej podlogi zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dalej mysle nad zamalowaniem tej sciany od lazienki na ten ciemny fiolet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! malz nie chce ale chetnie postawialabym go przed faktem dokonanym!!!!!!!!!! a urlopik baaaaaardzo krotki 3 dni - ale jak wrocilam to myslalam ze mnie ze 2 tygodnie nie bylo!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Postaw przed faktem!!! No co zrobi??? Pogdera, pogdera, a później stwierdzi, że właściwie to nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 taaaaaaa albo bede musiala to 4 raz malowac a wiesz jak ciezko bedzie ten tajemniczy ogrod zamalowac na cos jasniejszego !!!!!!!!! ale chyba sie nie bede pie...... tylko tak zrobie - ogolnie chcaialm miec ciemna sypailnie !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Spoko!!!! Mężczyźni muszą się z czymś nie zgadzać dla zasady, a później przyjmują wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.08.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Mhk ladne masz podlogi w pokoju z motylkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 verunia prosze sie nie smiac to jest profesjonalny projekt!!!!!!!!!!!! Ja sie nie smieję tylko usmiecham, no przeciez mówiłam ze profesjonalny I perspektywa jest i opisy- wszystko jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dogadali my sie jak nic. Jutro bede Jak zrobie inspekcje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.08.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 taaaaaaaaa jutro czyli dzisiaj to mnie nie ma - jestem wlasnie pod warszaw i wybieram sie na slub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja jutro do Krakowa jadę. Muszę zmienić otoczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja jutro do Krakowa jadę. Muszę zmienić otoczenie...to może jedź koło mnie co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 witam witam - a moze do mnie ktos przyjedzie!!!!!!!?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 jestem !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 To teraz kilka słów o tym, co zobaczyłam w dzienniku Kolorki w łazience mi się podobają - jak wiadomo lubię dość konkretne i odważne Jak do tego dorzucisz jakieś czerwienie ( dodatki ) lub brązy - będzie extra !!! W sypialni bym wybrała tę ciemniejszą listwę - nie wiem w końcu którą na którą chcesz zamienić stąd tylko info która dla mnie lepszejsza Jaśmin z duluxa jest stosunkowo jasny- mam go w salonie. Ale jest to kolor a nie tylko złamana biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 witam witam - a moze do mnie ktos przyjedzie!!!!!!!??????????ja jestem dopiero teraz, bo usiłowałam coś załatwić z odbiorem domu i adresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 witam witam - a moze do mnie ktos przyjedzie!!!!!!!??????????ja jestem dopiero teraz, bo usiłowałam coś załatwić z odbiorem domu i adresem I załatwiłaś coś ?? Moze mnie poratujesz infoamcjami, bo sama się wreszcie muszę do tego zabrac Aktualnie jesteśmy "bezdomni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 witam witam - a moze do mnie ktos przyjedzie!!!!!!!??????????ja jestem dopiero teraz, bo usiłowałam coś załatwić z odbiorem domu i adresem I załatwiłaś coś ?? Moze mnie poratujesz infoamcjami, bo sama się wreszcie muszę do tego zabrac Aktualnie jesteśmy "bezdomni" No sama nie wiem co z tego wyjdzie Złożyłam podanie o nadanie numeru, cichcem ukrywając, że jest tam już dom. Podobno nie chcą tak nadawać numerów, bo potem ludzie nie robią odbiorów. Powidziano mi, że najpierw odbiór potem adres. No zabaczymy, czy mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts