mhk 12.08.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 kasia a ty masz juz podlogi, szafy wnekowe a u mnie dupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 taka optymistyczna ta łazienka , pasuje do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ilez tu dobroci, chyba spac nie pojde a tak wogole to lazienka zapowiada sie swietnie i ładniutka masz corcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.08.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 taka optymistyczna ta łazienka , pasuje do ciebie witam witam - no chcailam wlasnie zeby wyszla taka wesola!!!!!!!! mam nadzieje ze bedzie ok - jak sie zaczynala robic to nie bardzo mi sie podobala a teraz coraz bardziej!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 pyszne te drineczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.08.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ilez tu dobroci, chyba spac nie pojde a tak wogole to lazienka zapowiada sie swietnie i ładniutka masz corcie to moj maly pomagier!!!!!!!!! mam nadzieje ze lazienka bedzie ok!!! dzisiaj podobala mi sie baaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.08.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jest wiecej http://images32.fotosik.pl/343/9805f4e52caa7cf4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.08.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 fajna łazienkataka świeżaprzydałaby się armatura dość mocna w wyrazie. Jakaś kanciasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.08.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 A poniewaz mam dzisiaj urodziny - niewazne ktore - zapraszam na poczestunek!!!!!!!!!! A dlaczego Cię tu nie ma? http://forum.muratordom.pl/nasz-dzien-urodzin,t86838-180.htm? http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/birtday.gif http://www.gifs.ch/images/great_day.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 oj.... po wczorajszej bibce to się Wam coś na kacyka przyda http://www.ustronianka.pl/gfx/produkty.jpg Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 dziekowac!!!!!!!!! no ja jeszcze zamierzam wychylic male co nieco w czwartek albo piatek euheuhuehuheueueuheuehuehueuheuheu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 fajna łazienka taka świeża przydałaby się armatura dość mocna w wyrazie. Jakaś kanciasta... No wlasnie sie zastanawiam jaka tam dac armature! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 fajna łazienka taka świeża przydałaby się armatura dość mocna w wyrazie. Jakaś kanciasta... No wlasnie sie zastanawiam jaka tam dac armature! Jeśli kanciasta to deante cubic polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 to jest lazienka glownie dla dziewczynek i tak sie zastanwaiam nad ta kanciasta - ja jak widze cos kanciastego do mnie do domu to od razu widze ich glowy porozbijane na tych kantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 to jest lazienka glownie dla dziewczynek i tak sie zastanwaiam nad ta kanciasta - ja jak widze cos kanciastego do mnie do domu to od razu widze ich glowy porozbijane na tych kantach To daj deante eliptic Też są śliczne te baterie ( mam taką w dolnej łazience ) i są owalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kurcze wzielam moje dziewczynki dzisiaj ze soba do pracy - zaraz oszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 kurcze wzielam moje dziewczynki dzisiaj ze soba do pracy - zaraz oszaleje Ojj.... jak widać to pewnie wielka radość dla nich a mniejsza dla Ciebie Daj im jakieś konkretne zajęcie to może wytrzymasz jakoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 to jest lazienka glownie dla dziewczynek i tak sie zastanwaiam nad ta kanciasta - ja jak widze cos kanciastego do mnie do domu to od razu widze ich glowy porozbijane na tych kantach aaa to co innego, bo myślałam, że to głowna, jak tak to eliptic będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No zasypalam je kartkami, dlugopisami, mazakami i calym prawie sprzetem biurowym i nawet pozwolilam dzownic do mnie z pokoju obok ale wiesz jak to jest - mamo mamo mamo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 to jest lazienka glownie dla dziewczynek i tak sie zastanwaiam nad ta kanciasta - ja jak widze cos kanciastego do mnie do domu to od razu widze ich glowy porozbijane na tych kantach aaa to co innego, bo myślałam, że to głowna, jak tak to eliptic będzie super wiesz co irma no wlasciwie nie liczac naszej lazienki przy sypialni to ta bedzie jedyna czyli glowna - ale jakos eliptic nie bardzo widze u nas - musze na pewno zamontowac termostatyczna a reszte sie zobaczy - bedzie jeszcze prawdopodobnie parawan szklany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts