Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana, piękny ten naroznik, moj maz meci mi w glowie ze ma byc czerwony, a ja sie dygam

cos ostatnio rzadko jestesmy razem na FM :roll:

wiem ze jest moze oklepany - ale dla mnie jest ok - wygodny i bardzo mi sie podoba!!!!!!!!!! czerwony - tylko teraz zaczelam sie zastanwiac jakie tam dac zaslony a moze cos innego - no nie mam pomysla!!!!!! ale jeszcze cos wymysle mam nadzieje!!!!! moze jakies pomysly macie jakie zapodac opatulenie okien :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ogolnie pokoj pomalowany jest na takie ecru tzn "posrebrzane zyto" ze sniezki!!!!!!

wiecie co ja juz sama z ta sypailania sie gubie - ale ogolnie podjelismy diecezje ze malujemy wszystko "tajemniczym ogrodem" ale dodam do niego bialy zeby nie wyszedl az tak ciemny - przynajmniej o ton jasniejszy niz jest rzeczywiscie - ogolnie stw ze niech bedzie ciemna ta nasza sypialania- ta podloga dalej nam nie pasi - ale juz jej nie bedziemy zmieniac :roll: - ogolnie cala reszta dodatkow ma byc jakas zlota no i chyba jednak ciemne meble - postawilismy na ciemnosc w naszej sypialni - zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

wiecie co ja juz sama z ta sypailania sie gubie - ale ogolnie podjelismy diecezje ze malujemy wszystko "tajemniczym ogrodem" ale dodam do niego bialy zeby nie wyszedl az tak ciemny - przynajmniej o ton jasniejszy niz jest rzeczywiscie - ogolnie stw ze niech bedzie ciemna ta nasza sypialania- ta podloga dalej nam nie pasi - ale juz jej nie bedziemy zmieniac :roll: - ogolnie cala reszta dodatkow ma byc jakas zlota no i chyba jednak ciemne meble - postawilismy na ciemnosc w naszej sypialni - zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

jak dodasz bieli to kolor będzie jaśniejszy, ale też prawdopodobnie mniej nasycony i bardziej chłodny. Taki szarawy...Jeśli tak nie chcesz, to lepiej wybierz coś z wzornika. Do szaro fioletowego złoto nie będzie za bardzo pasowało...