mhk 13.08.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wszelkie uwagi baaardzo milo widziane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 http://www.allegro.pl/item414882235_tres_bateria_umywalkowa_cuadro_tres_.html ta jest ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Kochana, piękny ten naroznik, moj maz meci mi w glowie ze ma byc czerwony, a ja sie dygam cos ostatnio rzadko jestesmy razem na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a mnie sie bardzo to łózeczko córki podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a mnie sie bardzo to łózeczko córki podobamnie też, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.08.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 czesc dziewczyny - jestescie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.08.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Kochana, piękny ten naroznik, moj maz meci mi w glowie ze ma byc czerwony, a ja sie dygam cos ostatnio rzadko jestesmy razem na FM wiem ze jest moze oklepany - ale dla mnie jest ok - wygodny i bardzo mi sie podoba!!!!!!!!!! czerwony - tylko teraz zaczelam sie zastanwiac jakie tam dac zaslony a moze cos innego - no nie mam pomysla!!!!!! ale jeszcze cos wymysle mam nadzieje!!!!! moze jakies pomysly macie jakie zapodac opatulenie okien ogolnie pokoj pomalowany jest na takie ecru tzn "posrebrzane zyto" ze sniezki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.08.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 zmykam dobranoc!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Fajny narożnik. A jednak wygodne łóżko dla córki Jak czytam o sypialni to jak historia z horroru z tym kolorem Więcej nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Fajny narożnik. A jednak wygodne łóżko dla córki Jak czytam o sypialni to jak historia z horroru z tym kolorem Więcej nie piszę No rzeczywiście, łóżka fajne, o ścianach w sypialni się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ja to juz z tą sypialni sie pogubiłam Te kremowe przemalowywujecie na tajemniczy ogród i do tego ciemne meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wiecie co ja juz sama z ta sypailania sie gubie - ale ogolnie podjelismy diecezje ze malujemy wszystko "tajemniczym ogrodem" ale dodam do niego bialy zeby nie wyszedl az tak ciemny - przynajmniej o ton jasniejszy niz jest rzeczywiscie - ogolnie stw ze niech bedzie ciemna ta nasza sypialania- ta podloga dalej nam nie pasi - ale juz jej nie bedziemy zmieniac - ogolnie cala reszta dodatkow ma byc jakas zlota no i chyba jednak ciemne meble - postawilismy na ciemnosc w naszej sypialni - zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no i ja tez jestem ciekawa a mi sie narodzila nowa loncepcja kolorow w sypialni: mrozona kawa z pachnaca kapiela (tak nazywaja sie farby) i bede probowac mimo ze nie sa do konca w moim stylu to w tym zestawieniu powalily mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 musze zobaczyc co ta z akolorki cie tak powalily!!!!! jakiej to firmy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 chyba dekoral byla jakas wkladka w czterech katach ten pachnaca kapiel to taki niebieski (ja nie lubie niebieskiego ale z tym brazowym wyglada smacznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 o znalazlamhttp://www.dekoral.pl/upload_module/wysiwyg/aktualnosci_dekoral/top_trendy/5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 niebieski z braowym to piekne polaczenie jest - zeby tylko ladnie odcienie dobrac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.08.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 nawet bym pomyslala o mocniejszym brazie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.08.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 wiecie co ja juz sama z ta sypailania sie gubie - ale ogolnie podjelismy diecezje ze malujemy wszystko "tajemniczym ogrodem" ale dodam do niego bialy zeby nie wyszedl az tak ciemny - przynajmniej o ton jasniejszy niz jest rzeczywiscie - ogolnie stw ze niech bedzie ciemna ta nasza sypialania- ta podloga dalej nam nie pasi - ale juz jej nie bedziemy zmieniac - ogolnie cala reszta dodatkow ma byc jakas zlota no i chyba jednak ciemne meble - postawilismy na ciemnosc w naszej sypialni - zobaczymy co z tego wyjdzie jak dodasz bieli to kolor będzie jaśniejszy, ale też prawdopodobnie mniej nasycony i bardziej chłodny. Taki szarawy...Jeśli tak nie chcesz, to lepiej wybierz coś z wzornika. Do szaro fioletowego złoto nie będzie za bardzo pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.08.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Irma dziekuje bardzo za porady - sa dla mnie bardzo wazne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts