Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

wiecie co ja juz sama z ta sypailania sie gubie - ale ogolnie podjelismy diecezje ze malujemy wszystko "tajemniczym ogrodem" ale dodam do niego bialy zeby nie wyszedl az tak ciemny - przynajmniej o ton jasniejszy niz jest rzeczywiscie - ogolnie stw ze niech bedzie ciemna ta nasza sypialania- ta podloga dalej nam nie pasi - ale juz jej nie bedziemy zmieniac :roll: - ogolnie cala reszta dodatkow ma byc jakas zlota no i chyba jednak ciemne meble - postawilismy na ciemnosc w naszej sypialni - zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

jak dodasz bieli to kolor będzie jaśniejszy, ale też prawdopodobnie mniej nasycony i bardziej chłodny. Taki szarawy...Jeśli tak nie chcesz, to lepiej wybierz coś z wzornika. Do szaro fioletowego złoto nie będzie za bardzo pasowało...

no to jakie dodatki beda pasowac - myslalam ze pod ta zlota sciane :roll: :roll: :roll: myslelismy zey zostac przy fioletowych dodatkach!!!!!!!!!! oszaleje z ta sypialnia :evil: :evil:

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to nie mieszaj białej! ta złota sciana ma takie bordowe maziaje. Jak dodasz bieli do "tajemniczego..." wyjdzie fiolet, ale chłodny, bedzie fatalnie!

weź wzornik, pożycz go do domu i wybierz kolor, który będzie do tej sciany pasował, ale będzie ci się na wzorniku wydawał odrobinę zbyt blady.

Albo pomaluj "tajemniczym ogrodem" bez rozcieńczania, w sumie to uważam, że tak by było najlepiej.

Ciemną śliwką z "Tajemniczego Ogrodu" walnij tylko tę nieszczęsną ścianę, resztę daj jaśniejsze - ta seria farb ma spory wybór. Myślę, że ciemna farba pokryje te złote maziaje, a jasny kolor na pozostałych ścianach zniweluje poczucie ciężkości i "ciemności".

Łazienka wyszła bardzo świeżo i wesoło :)

I dzień dobry :D

to nie mieszaj białej! ta złota sciana ma takie bordowe maziaje. Jak dodasz bieli do "tajemniczego..." wyjdzie fiolet, ale chłodny, bedzie fatalnie!

weź wzornik, pożycz go do domu i wybierz kolor, który będzie do tej sciany pasował, ale będzie ci się na wzorniku wydawał odrobinę zbyt blady.

Albo pomaluj "tajemniczym ogrodem" bez rozcieńczania, w sumie to uważam, że tak by było najlepiej.

no to wezme ten "tejemniczy ogrod" i pomaluje reszte tak w sumie u nas na tym stanelo :) dzieki raz jeszcze!!!!!!!!

Ciemną śliwką z "Tajemniczego Ogrodu" walnij tylko tę nieszczęsną ścianę, resztę daj jaśniejsze - ta seria farb ma spory wybór. Myślę, że ciemna farba pokryje te złote maziaje, a jasny kolor na pozostałych ścianach zniweluje poczucie ciężkości i "ciemności".

Łazienka wyszła bardzo świeżo i wesoło :)

I dzień dobry :D

Brazunia ale ta sciana mi sie juz podoba - prawde mowiac jak ktos do nas przychodzi to sie wszystkim podoba!! mi sie tez juz podoba - przyciemnilam ja jeszcze troche tym fioletem i jest git, wkurzaja nas tylko teraz te jasne sciany i listwy plastikowe - z podloga sie pogodzilismy!!! :lol: :lol: