Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja już zaczynałam mysleć, ze tylko nam wszystkeigo brakuje :roll: WItaj w klubie. Pomalutku dokończycie. Najważniejsze to zamieszkać. Nawet lepiej, że na dopieszczenie przyjdzie dopiero czas. Pomieszkacie, pomyślicie, pobędziecie we wnetrzu i wtedy zakupy i wybory będa łatwiejsze i napewno trafione. Nie ma co gonić i miotać się ze nie takie jak być powinno. Naprawdę, warto z tym zaczekać. Widze to juz po swoim domu. Teraz co kupuję to już spokojniej i wiem dokładnie czego chcę. Mogę skupic się na danej rzeczy.

Nie martw sie tym. To naprawdę nie jest złe wyjście. Ma to swoje plusy!

Nic nie pisz o umywalce. Na dole mamy łazienkę podłączoną ale na górze........ nie jest podłącozna. Działa wc i od tygodnia bidet. Reszta jest niepodłączona. Umywalke zdążyłam kupić już drugą bo pierwsza mi się znudziła, pomimo tego, ze nie została nawet wniesiona do górnej łazienki :oops: :lol: :lol: Jak tak dalej pójdzie to jeszcze co wymienie :lol: Więc da się żyć bez umywalki. :lol: najwazniejsze jest wc :wink: :lol: :lol:

witam - dzisiaj jade zawieszac grzejniki z hydraulikiem - wczoraj umylam caly korytarz!! wiecie co nie mam gdzie rece wsadzic i co robic tyle jest do zrobienia!!!!!!!!

brazunia ja wiem ze ten stanowczy glos juz pare razy slyszalas ale mam nadzieje ze tym razem to bedzie ten ostatni raz!!!!!!!!!!

Efilo dziekuje bardzo - milo to uslyszec - jednak moje wnetzra sa normalne - zawsze chcaialam jakos inaczej - ale jakos mi pomyslow brak i kasy na oryginalne wykonanie - i wychodzi tak normalnie!! poki co podoba mi sie - denerwuje mnie tylko ze wszytsko sie rozciaga w czasie z powodu braku gotowki i bede sie musiala zadowolic tym co jest a dopiero w miare uplywu czasu dobierac - ale jak to mowi mayland - na spokojnie lepsze wybory sie podejmuje wiec mam nadzieje ze nie bedzie tak zle :))

maylandzia ma rację - przynajmniej nic pochopnie kupowac nie będziesz. nie sztuka kupić pierwszy lepszy żyrandol za 1000 zł a potem oglądać same gołe żarówki w całym domu. sztuka wynaleźć fajne rzeczy za rozsądną cenę i je zestwić tak żeby wyglądały oryginalnie i przytulnie jednocześnie.

zobaczysz- na spokojnie i uda Ci się zrobić wszystko na tiptop

a kostka to na razie taka mi się podoba (te inne tez mi strasznie przypadły do gustu ale jakoś tak nam za bardzo nie pasują do tego naszego zimengo domku)

http://lh4.ggpht.com/zosienka.efilo/SLUhdbiRfII/AAAAAAAABTw/FtnRX-dE_cM/s400/Semmelrock%20pastella.jpg