anjamen 26.08.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 lazienka brak luster i jeszcze paru????!!! ladnych rzeczy Kolka powiem Ci ze brak luster to male piwo, ale brak umywalki super wszystko i tak Ci zazdroszcze tego ze juz za chwileczke juz za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A ja już zaczynałam mysleć, ze tylko nam wszystkeigo brakuje WItaj w klubie. Pomalutku dokończycie. Najważniejsze to zamieszkać. Nawet lepiej, że na dopieszczenie przyjdzie dopiero czas. Pomieszkacie, pomyślicie, pobędziecie we wnetrzu i wtedy zakupy i wybory będa łatwiejsze i napewno trafione. Nie ma co gonić i miotać się ze nie takie jak być powinno. Naprawdę, warto z tym zaczekać. Widze to juz po swoim domu. Teraz co kupuję to już spokojniej i wiem dokładnie czego chcę. Mogę skupic się na danej rzeczy. Nie martw sie tym. To naprawdę nie jest złe wyjście. Ma to swoje plusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Maylandzia dobrze prawi, ale umywalka to by sie juz przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nic nie pisz o umywalce. Na dole mamy łazienkę podłączoną ale na górze........ nie jest podłącozna. Działa wc i od tygodnia bidet. Reszta jest niepodłączona. Umywalke zdążyłam kupić już drugą bo pierwsza mi się znudziła, pomimo tego, ze nie została nawet wniesiona do górnej łazienki Jak tak dalej pójdzie to jeszcze co wymienie Więc da się żyć bez umywalki. najwazniejsze jest wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 tak jak mowia kobieta zmienna jest, moze Kola bedzie chciala od Ciebie te, ktora Ci sie znudzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Mam do sprzedania nawet w kartonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.08.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 czesc kobitki - ja nie chce zapeszac ale zapowiedzialam ze w ten weekend sie przeprowadzam i koniec!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 brawo, brawo trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 czesc kobitki - ja nie chce zapeszac ale zapowiedzialam ze w ten weekend sie przeprowadzam i koniec!!!!!!!! Podoba mi się wyczuwalna stanowczośc w Twoim głosie!!!!! .... wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witam - dzisiaj jade zawieszac grzejniki z hydraulikiem - wczoraj umylam caly korytarz!! wiecie co nie mam gdzie rece wsadzic i co robic tyle jest do zrobienia!!!!!!!! brazunia ja wiem ze ten stanowczy glos juz pare razy slyszalas ale mam nadzieje ze tym razem to bedzie ten ostatni raz!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 i tej wesji sie trzymaj, witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 trzymajcie kciuki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 trzymajcie kciuki!!!!!!!!! http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11551_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 DZIEKOWAC!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja pinkole strzeliłam z tym że u Ciebie na pewno super i miałam rację!! czekam na resztę zdjęć (w miarę postępu prac) no i na projekt tej kostki bo ja też na SR się napalam i oczywiscie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Efilo dziekuje bardzo - milo to uslyszec - jednak moje wnetzra sa normalne - zawsze chcaialam jakos inaczej - ale jakos mi pomyslow brak i kasy na oryginalne wykonanie - i wychodzi tak normalnie!! poki co podoba mi sie - denerwuje mnie tylko ze wszytsko sie rozciaga w czasie z powodu braku gotowki i bede sie musiala zadowolic tym co jest a dopiero w miare uplywu czasu dobierac - ale jak to mowi mayland - na spokojnie lepsze wybory sie podejmuje wiec mam nadzieje ze nie bedzie tak zle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A kostke bede maila z Semmerlocka - Naturo. jeszcze nie wiem jak ja powyginac naokolo domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 maylandzia ma rację - przynajmniej nic pochopnie kupowac nie będziesz. nie sztuka kupić pierwszy lepszy żyrandol za 1000 zł a potem oglądać same gołe żarówki w całym domu. sztuka wynaleźć fajne rzeczy za rozsądną cenę i je zestwić tak żeby wyglądały oryginalnie i przytulnie jednocześnie.zobaczysz- na spokojnie i uda Ci się zrobić wszystko na tiptop a kostka to na razie taka mi się podoba (te inne tez mi strasznie przypadły do gustu ale jakoś tak nam za bardzo nie pasują do tego naszego zimengo domku)http://lh4.ggpht.com/zosienka.efilo/SLUhdbiRfII/AAAAAAAABTw/FtnRX-dE_cM/s400/Semmelrock%20pastella.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.08.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Tez sie nad nia zastanawialam ale wk oncu stanelo na naturo - wyglada jak kostka granitowa - no i myslalam o dwoch kolorach - szarym i zoltym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 no u mnie raczej żółty odpada - nie chce wprowadzac kolejnego koloru już i tak taras będzie z innej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts