Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

Jest dobrze :D Narożnik faktycznie ogromny, ale czy Ty masz zamiar tam krakowiaka tańczyć z całym "Mazowszem" :roll: Pokoik z białym łóżeczkiem bardzo słodko się prezentuje i dziewczynkom będzie miło - zobaczysz. Nawet nie zauważą, że mieszkają razem :D Zanim zaczną się zagryzać zdążysz wykończyć drugi pokój :wink:

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazunia uwierz mi zauwaza :lol: :lol: :lol: i nawet ja z drugiego konca domu zauwaze a nawet zauslysze huehuehuehuheueueuh - bylam wczoraj domalowalam sypialnie do konca - wynioslam kartony jest ladnie podoba mi sie - w sobote jedziemy po meble do moich rodzicow mam nadzieje ze wszystko przytachamy co trzeba !!! pozniej trezba bedzie to zlozyc!!!!

TAk po 3 krotnym przemalownaiu pokoju i namawianiu mojego meza ze moze by tym ciemnym caly pokoj - gdzie caly czas slyszalam nie nie nie bo bedzie nora - wreszcie mi sie podoba - no tylko ta podloga :roll: :roll: :roll: z czasem wymienimy heuheuheu tylko z jakim czasem ------- nieskonczonym chyba!!!!

TAk po 3 krotnym przemalownaiu pokoju i namawianiu mojego meza ze moze by tym ciemnym caly pokoj - gdzie caly czas slyszalam nie nie nie bo bedzie nora - wreszcie mi sie podoba - no tylko ta podloga :roll: :roll: :roll: z czasem wymienimy heuheuheu tylko z jakim czasem ------- nieskonczonym chyba!!!!

Mnie też się podoba w tej ciemnej wersji. A podłogę zostaw w spokoju , i tak pewnie większośc łózko zakryje.

Mnie też się podoba w tej ciemnej wersji. A podłogę zostaw w spokoju , i tak pewnie większośc łózko zakryje.

i tejwersji bede sie trzymac :))) - wiekszosc zakryje lozko!! jedziemy w sobote po meble do moich rodzicow - chcaialabym wiekszosc przywiezc!!!!!!!

i może jakiś dywanik :roll: albo wiem wykładzinę sobie spraw :lol:

a tak na poważnie to nie wiem czemu Ci się ta podłoga nie podoba :roll:

w sypialni to się śpi tylko no może nie tylko :lol:

ale na podłogę się nie patrzy :D

3mam kciuki za przeprowadzkę :D

wykladzina odpada - malz alergik !!!!

a podloga jest taka ciapata no i ta sciana ciapata :roll: :roll: :roll: - cos by na tej podlodze musialoby byc spokojnego!!!!!!!!! ale ze tak powiem teraz jest juz po fakcie!!!!!!!!!

trzymakjcie kciukasy , trzymajcie!!!!!!!

no mowie ci Irma ze tez facet jak dopiero zobaczy cos to sie go przekona - ale czy ja musialam 6 razy malowac ten pokoj (2x kazdym kolorem) zeby wreszcie dotarlo do tej lepetynki!!!!!!!!!!!!!!!! mi sie teraz najbardziej podoba - a jak dojda jakies "niewiemjeszczeco" przy oknach to bedzie piknie!!!!!tylko sie tearz zastanawiam jaki kolor - chce narzute i zaslony a moze cos innego w jednym kolorze no i chyba bedzie w ciemnym fiolecie tez ale przejrzalam juz tyle narzut i zaslon ale nic mi nie wpadlo w oko - niestety!!!!!

no mowie ci Irma ze tez facet jak dopiero zobaczy cos to sie go przekona - ale czy ja musialam 6 razy malowac ten pokoj (2x kazdym kolorem) zeby wreszcie dotarlo do tej lepetynki!!!!!!!!!!!!!!!! mi sie teraz najbardziej podoba - a jak dojda jakies "niewiemjeszczeco" przy oknach to bedzie piknie!!!!!tylko sie tearz zastanawiam jaki kolor - chce narzute i zaslony a moze cos innego w jednym kolorze no i chyba bedzie w ciemnym fiolecie tez ale przejrzalam juz tyle narzut i zaslon ale nic mi nie wpadlo w oko - niestety!!!!!

A ja ostatnio na allegro widziałam taką pościel i pomyślałam sobie od razu ze do twojej sypialni by pasowała bo miał taki klimacik jaki chyba chcesz uzyskac. Szkoda ze nie wkleiłam od razu :( Może jak jeszcze raz się na nią natkne do wkleję

A rzeczywsicie ta tez znalazlam i bardzo mi sie podobala - ale wiesz ja to lubie miec ze trzy na uwadze i miec z czego wybierac :lol: :lol: ale ta jest rzeczywsicie bardzo ladna!!

ja dla siebie nawet tej jednej nie znalazłam :wink: