braza 27.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Jest dobrze Narożnik faktycznie ogromny, ale czy Ty masz zamiar tam krakowiaka tańczyć z całym "Mazowszem" Pokoik z białym łóżeczkiem bardzo słodko się prezentuje i dziewczynkom będzie miło - zobaczysz. Nawet nie zauważą, że mieszkają razem Zanim zaczną się zagryzać zdążysz wykończyć drugi pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Brazunia uwierz mi zauwaza i nawet ja z drugiego konca domu zauwaze a nawet zauslysze huehuehuehuheueueuh - bylam wczoraj domalowalam sypialnie do konca - wynioslam kartony jest ladnie podoba mi sie - w sobote jedziemy po meble do moich rodzicow mam nadzieje ze wszystko przytachamy co trzeba !!! pozniej trezba bedzie to zlozyc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 to chyba najważniejsze - znaczy że po etapie wymyślania i wykańczania uznajemy że efekt nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 super ze Ci sie podoba, mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 TAk po 3 krotnym przemalownaiu pokoju i namawianiu mojego meza ze moze by tym ciemnym caly pokoj - gdzie caly czas slyszalam nie nie nie bo bedzie nora - wreszcie mi sie podoba - no tylko ta podloga z czasem wymienimy heuheuheu tylko z jakim czasem ------- nieskonczonym chyba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Spoko, będzie good .... ściany i drzwi sobie wycisz i nic nie zausłyszysz Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 mhk nie wiesz że nie patrzy się w dół? prosze chodzic z głową podniesioną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 takie wyjscie tez mnie w sumie zadowala!!!!!! i to jest calkiem niezle wyjscie heuheuhueehuheu- jeszcze musze cos zorbic z moim korytarzem - jest taki szpitalny - zimny - brak mu czegos - na pewno cos na scianach powiesze - nie wiem co tam wymyslec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 TAk po 3 krotnym przemalownaiu pokoju i namawianiu mojego meza ze moze by tym ciemnym caly pokoj - gdzie caly czas slyszalam nie nie nie bo bedzie nora - wreszcie mi sie podoba - no tylko ta podloga z czasem wymienimy heuheuheu tylko z jakim czasem ------- nieskonczonym chyba!!!! Mnie też się podoba w tej ciemnej wersji. A podłogę zostaw w spokoju , i tak pewnie większośc łózko zakryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.08.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 i może jakiś dywanik albo wiem wykładzinę sobie spraw a tak na poważnie to nie wiem czemu Ci się ta podłoga nie podoba w sypialni to się śpi tylko no może nie tylko ale na podłogę się nie patrzy 3mam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 TAk po 3 krotnym przemalownaiu pokoju i namawianiu mojego meza ze moze by tym ciemnym caly pokoj - gdzie caly czas slyszalam nie nie nie bo bedzie nora - wreszcie mi sie podoba - no tylko ta podloga z czasem wymienimy heuheuheu tylko z jakim czasem ------- nieskonczonym chyba!!!! Mnie też się podoba w tej ciemnej wersji. A podłogę zostaw w spokoju , i tak pewnie większośc łózko zakryje. i tejwersji bede sie trzymac )) - wiekszosc zakryje lozko!! jedziemy w sobote po meble do moich rodzicow - chcaialabym wiekszosc przywiezc!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 i może jakiś dywanik albo wiem wykładzinę sobie spraw a tak na poważnie to nie wiem czemu Ci się ta podłoga nie podoba w sypialni to się śpi tylko no może nie tylko ale na podłogę się nie patrzy 3mam kciuki za przeprowadzkę wykladzina odpada - malz alergik !!!! a podloga jest taka ciapata no i ta sciana ciapata - cos by na tej podlodze musialoby byc spokojnego!!!!!!!!! ale ze tak powiem teraz jest juz po fakcie!!!!!!!!! trzymakjcie kciukasy , trzymajcie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ja czymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 z tym fioletem wreszcie jest tak jak być powinno... a łóżko oczywiście metalowe ze złotymi gałkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no mowie ci Irma ze tez facet jak dopiero zobaczy cos to sie go przekona - ale czy ja musialam 6 razy malowac ten pokoj (2x kazdym kolorem) zeby wreszcie dotarlo do tej lepetynki!!!!!!!!!!!!!!!! mi sie teraz najbardziej podoba - a jak dojda jakies "niewiemjeszczeco" przy oknach to bedzie piknie!!!!!tylko sie tearz zastanawiam jaki kolor - chce narzute i zaslony a moze cos innego w jednym kolorze no i chyba bedzie w ciemnym fiolecie tez ale przejrzalam juz tyle narzut i zaslon ale nic mi nie wpadlo w oko - niestety!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a łóżko oczywiście metalowe ze złotymi gałkami ? oczywsicie i lustro na suficie - i baldachon jeszcze ..... nie wiem kcie!!!! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no mowie ci Irma ze tez facet jak dopiero zobaczy cos to sie go przekona - ale czy ja musialam 6 razy malowac ten pokoj (2x kazdym kolorem) zeby wreszcie dotarlo do tej lepetynki!!!!!!!!!!!!!!!! mi sie teraz najbardziej podoba - a jak dojda jakies "niewiemjeszczeco" przy oknach to bedzie piknie!!!!!tylko sie tearz zastanawiam jaki kolor - chce narzute i zaslony a moze cos innego w jednym kolorze no i chyba bedzie w ciemnym fiolecie tez ale przejrzalam juz tyle narzut i zaslon ale nic mi nie wpadlo w oko - niestety!!!!! A ja ostatnio na allegro widziałam taką pościel i pomyślałam sobie od razu ze do twojej sypialni by pasowała bo miał taki klimacik jaki chyba chcesz uzyskac. Szkoda ze nie wkleiłam od razu Może jak jeszcze raz się na nią natkne do wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ooo, znalazłam w historii, tyle że to narzuta nie pościel. Chodzi mi o tę ostaniąhttp://www.allegro.pl/item425909304_narzuta_narzuty_240x260_jaski_niesamowite_wzory.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.08.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A rzeczywsicie ta tez znalazlam i bardzo mi sie podobala - ale wiesz ja to lubie miec ze trzy na uwadze i miec z czego wybierac ale ta jest rzeczywsicie bardzo ladna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A rzeczywsicie ta tez znalazlam i bardzo mi sie podobala - ale wiesz ja to lubie miec ze trzy na uwadze i miec z czego wybierac ale ta jest rzeczywsicie bardzo ladna!! ja dla siebie nawet tej jednej nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts